Mijn allerliefste viervoeter op plexiglas! | Review

 

Ik heb er al vaker over geschreven, maar wat ben ik toch verliefd op mijn hondje Finn. Voor hem is dit niet altijd positief, want ik loop hem constant te vervelen met mijn telefoon, omdat ik ik hem AL-TIJD wil fotograferen. Maar eerlijk is eerlijk: wat is die kleine knappert toch fotogeniek! Daarom kon het ook niet anders dan dat ik hem moest vereeuwigen. Aanschouw hier mijn lieve Finn op plexiglas van Fotofabriek.nl!

Allereerst kon ik namelijk niet echt kiezen welke foto van Finn ik wilde hebben (ZO veel leuke foto’s), maar uiteindelijk ben ik toch maar voor deze gegaan. Ik had werkelijk geen idee wat ik van de kwaliteit van een foto op plexiglas kon verwachten, maar ik was super benieuwd. En jahoor: het resultaat mag er zijn. Ik ben super blij met mijn foto!

Ik kan maar één minpuntje noemen: de foto is redelijk donker. Echter is dat mijn eigen domme schuld, want ik had de foto namelijk zonder erbij na te denken zo donker ge-edit. Toch stoor ik me er niet aan, want je ziet Finn heel goed en zijn schattige oogjes springen er echt uit. Nu moet ik even heel goed na gaan denken waar ik hem wil hangen, want omdat het plexiglas is (en dus zwaar) moet hij met schroeven opgehangen worden.

Het formaat van mijn foto is 20×30, wat ongeveer een A4 formaat is. Voor dit formaat betaal je bij Fotofabriek.nl €27,99, wat ik voor de kwaliteit echt een prima prijs vind! Alleen al als je het plexiglas optilt voel je dat het van goede kwaliteit is, en de foto is ook nog eens super helder. Nu kan ik gelukkig altijd nog naar mijn trouwe viervoeter kijken wanneer hij is logeren!

PS: Heb je wel eens geprobeerd om een foto te maken van glas? Moeilijkste opgave EVER!

ANNA

Een 21 jarige online editor met een kleine lipstick verslaving én een grote voorliefde voor thee. Schrijft over haar vele interesses zoals beauty en fashion, maar ook gadgets en reizen!

More Posts - Twitter - Facebook

3 Comments

  1. Jorinde augustus 30, 2017

    Wat een super schattige foto en mooie kwaliteit inderdaad!

    Beantwoorden
  2. Ivon oktober 3, 2017

    Och wat een dotje! Super leuk om zo een mooie foto van je vriendje op te hangen inderdaad!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *