How To Be Parisian Wherever You Are

13

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik het boek How To Be Parisian Wherever You Are aangeschaft, maar het kwam er maar niet van om hem te lezen. De laatste tijd heb ik mezelf echt eraan moeten herinneren dat ik hem ècht moet gaan lezen, en mijn hemel: wat is dit een geweldig boek. Binnen een paar dagen had ik de 246 pagina’s verslonden en was ik zelfs een klein beetje verdrietig dat ik hem uitgelezen had.

“WHAT YOU WON’T FIND IN HER CLOSET: A FAKE DESIGNER BAG. LIKE FAKE BREASTS, YOU CAN’T FIX YOUR INSECURITIES THROUGH FORGERY.”

14

How To Be Parisian, geschreven door vier schrijvers – Anne Berest, Audrey Diwan, Caroline De Mairgret, and Sophie Mas – is simpelweg hilarisch! Deze vier vrouwen delen hun geweldige (en soms zo herkenbare) meningen en geheimen over style, beauty, cultuur en mannen. Als iemand zich afvraagt of je aan het einde van dit boek ook echt een Parisienne bent, dan is het antwoord nee. Maar tijdens het lezen krijg je wel echt het gevoel alsof je er een bent, terwijl je een open en eerlijke kijk krijgt in het leven van de chique Franse vrouw.

Met hilarische quotes en geweldige tips is dit boek zeker een aanrader voor elke fashionista die de Franse cultuur bewondert. Het boek is in het engels, maar als je een beetje goed bent in deze taal dan is het boek makkelijk te lezen.

Zou jij dit boek willen lezen?

YOU MIGHT ALSO LIKE:

ANNA

Een 21 jarige online editor met een kleine lipstick verslaving én een grote voorliefde voor thee. Schrijft over haar vele interesses zoals beauty en fashion, maar ook gadgets en reizen!

More Posts - Twitter - Facebook

YOU MIGHT ALSO LIKE:

5 Comments

 1. Chelsey november 30, 2015

  Dit lijkt mij zo’n leuk boek!

  Beantwoorden
 2. Dounia november 30, 2015

  Hahaha wat geinig! Ik zou dit boek wel willen lezen hoor, geniaal!

  Beantwoorden
 3. Darina december 3, 2015

  Jaa, heb dit boek ook verslonden! Heerlijk om te lezen!

  Beantwoorden
 4. Claudia december 3, 2015

  Ik vind alleen de kaft van dit boek al super leuk. Heel erg benieuwd! Liefs

  Beantwoorden
 5. Amy december 7, 2015

  Ik wil dit boek heel graag, al een tijdje!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *