DIY (Kerst) Inpak ideeën

scissors-1076588_1280kopieEén van de leukste dingen aan kerstmis is (naast het lekkere eten) dat je mensen blij kunt maken met leuke cadeautjes. Dan is het natuurlijk ook leuk als je wat extra aandacht besteed aan het inpakken van de cadeautjes! Op deze manier kun je de cadeautjes wat persoonlijker maken en dat is natuurlijk veel leuker. En het hoeft helemaal niet lastig, moeilijk of tijdrovend te zijn! Kijk maar mee naar een aantal leuke en originele inpak ideeën!

DIY kerst inpak ideeën
.
.
PIMP EEN PAPIEREN ZAK

Dit neutrale papier is momenteel sowieso al helemaal hip om te gebruiken, en wat is er nu makkelijker dan een papieren zak. Je kunt hem helemaal pimpen zoals jij wilt, bijvoorbeeld met washi tape, tekeningen, of leuke quotes! Ook is het leuk om met een wasknijper een kaartje eraan te hangen met de naam van de ontvanger.
Be creative! 

DIY kerst inpak ideeën.
.

.
.
.
ZEG HET MET OUD PAPIER

Door het gebruiken van oude kranten, boeken of magazines kun je een super origineel cadeau geven die zeker opvalt tussen al het inpakpapier! En hoe gaaf is het om bijvoorbeeld een paar woorden te highlighten die een leuke zin vormen of de naam van degene aan wie je het cadeautje geeft!

DIY kerst inpak ideeën.
.
.
.
GESCHENK ALS VERPAKKING

Wie zegt er dat cadeautjes moeten worden ingepakt in inpakpapier? Sommige items zijn nu eenmaal perfect om te gebruiken als verpakking, zoals deze ovenwant. Super leuk voor iemand die vast uitzet spulletjes aan het sparen is. Maar je kan bijvoorbeeld ook een t-shirt gebruiken om spulletjes mee in te pakken, of een mok om lekkere dingen in te stoppen!

DIY kerst inpak ideeën
.
.

.
.
ORIGINELE WIJNKRANS

Goede wijn behoeft geen krans, maar je hebt wel een super leuke en unieke cadeauverpakking! Doe een elastiek om de fles en steek daar allerlei verschillende mooie takjes achter. Bind er een lint omheen om de elastiek te verbergen en je kunt hier eventueel nog een leuk kaartje aan hangen. Dit is natuurlijk veel leuker dan de gewoonlijke geschenkzak en laten we eerlijk zijn: wine is always a good idea!

.

.

Als je nog meer inspiratie wilt opdoen voor de kerst, neem dan even een kijkje in de Westwing DIY Kerstgids! Welke van deze inpak ideeën vinden jullie het leukst?

YOU MIGHT ALSO LIKE:

ANNA

Een 21 jarige online editor met een kleine lipstick verslaving én een grote voorliefde voor thee. Schrijft over haar vele interesses zoals beauty en fashion, maar ook gadgets en reizen!

More Posts - Twitter - Facebook

YOU MIGHT ALSO LIKE:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *