Casetastic Iphone Cases

9Ik ben een sucker voor telefoonhoesjes. Ik heb er al eentje die mijn telefoon super beschermd tegen mijn onhandigheid, maar uiteraard vind ik het ook fijn als ik er eentje heb met een leuke print. Toen ik van TelecomTelecom twee telefoonhoesjes van Casetastic mocht uitzoeken was ik ook razend enthousiast. Ik heb (zonder te overdrijven) denk ik wel een uur gespendeerd om een keuze te maken, want ze hebben zòveel leuke printjes! Uiteindelijk koos ik voor deze twee hoesjes.

8

Allereerst koos ik voor deze iPhone 6 softcover met Marble print. Marmer is helemaal hot dit seizoen en ik had dit hoesje al vaker voorbij zien komen. Ik vind echt dat mijn telefoon er helemaal chic uitziet met dit hoesje, en stiekem voel ik me dan ook een beetje chic. Naast deze witte hadden ze trouwens ook een zwart marmer hoesje, die ook super tof was!

5

More Issues Than Vogue! Over deze iPhone 6 softcover moest ik best wel lachen, en hij is eigenlijk ook best wel waar! Wat ik trouwens ideaal vind aan deze hoesjes is dat ze van zacht plastic zijn en dus buigbaar. Ik vind dat dit materiaal een stuk beter in je hand ligt en je krijgt hem natuurlijk ook een stuk makkelijker om je telefoon en eraf. De kwaliteit van de prints zijn ook erg goed.

De Casetastic hoesjes kosten €24,99 per stuk en dat is wel een beetje aan de prijzige kant. Daarvoor terug krijg je natuurlijk wel een super tof hoesje waar je niet veel mensen mee ziet lopen! Ook is de kwaliteit van het hoesje wel erg goed en natuurlijk een stuk beter als een hoesje van €5,-. Ze hebben trouwens ook Apple iPhone 6S cases, mocht je hier naar op zoek zijn!

Wat vinden jullie van mijn Casetastic hoesjes?

YOU MIGHT ALSO LIKE:

ANNA

Een 21 jarige online editor met een kleine lipstick verslaving én een grote voorliefde voor thee. Schrijft over haar vele interesses zoals beauty en fashion, maar ook gadgets en reizen!

More Posts - Twitter - Facebook

YOU MIGHT ALSO LIKE:

4 Comments

 1. Rochella november 16, 2015

  Voor iphone heb je zo ontzettend veel leuke hoesjes, net als deze op je foto’s. Ik heb een samsung en daar vind je helaas niet veel meet voor. Wel jammer, ik heb ook graag een hip hoesje. xoxo

  Beantwoorden
 2. Amy november 16, 2015

  Leuk hoesje heb je gekozen, heel origineel!

  Beantwoorden
  • Anna november 16, 2015

   Dankjewel! In het echt zijn ze nog mooier als op de foto haha!

   Beantwoorden
 3. evelien november 16, 2015

  aaah wat een super leuk hoesje! Ik vind hem echt super tof. <3
  X

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *