Een herinnering aan NYC

thumbnail_image1

Het is al weer een hele tijd geleden dat ik met mijn broer naar New York vertrok. En ondanks dat het een fantastische beleving is geweest, ging de reis niet van een leien dakje. Ongeveer 20 minuten voor landing kregen we te horen dat er een storm in New York was en dat we niet mochten landen. Hierdoor zijn we doorgevlogen naar Detroit, waar de echte hel pas begon…

Omdat er duizenden vluchten omgeleid waren, was het chaos op het vliegveld in Detroit. Niemand kon ons vertellen waar we heen moesten, en op een of andere manier zijn we door de douane heen gekomen zonder dat we een vlucht hadden. Na 8 uur panikeren, huilen en mensen aanspreken hadden we dan eindelijk een vlucht naar New York geregeld. Alle hotels zaten bomvol, dus we brachten de nacht door op een stoeltje op het vliegveld. En uiteindelijk, (inclusief nog meer vertraging en heel veel drama), vlogen we een dag later dan naar New York!

In New York aangekomen was er geen spoor van een storm te herkennen. Het was super rond de 20 graden en het zonnetje scheen goed! Bizar eigenlijk dat er nog geen dag geleden een dik pak sneeuw had gelegen! Ondanks dat we nog steeds een beetje in shock waren van de heenreis, hebben we het toch super leuk gehad in NYC. Omdat de heenreis zo verschrikkelijk was, kregen we van TravelBird een gratis dag extra aangeboden (waarvoor duizendmaal dank en kusjes)!!!

fotoopglas

Pas toen ik eenmaal thuis was, besefte ik hoe gaaf het wel niet was om in New York te zijn! Daarom leek het me leuk om toch een blijvende herinnering van deze stad in de vorm van een foto te bestellen. Bij FotoOpGlas.nl bestelde ik een foto van 40x60cm van een van de foto’s die ik in New York heb gemaakt en ik ben er super blij mee! Deze foto van de skyline maakte ik tijdens de zonsondergang, en ik vind hem echt super mooi! De foto op glas is best groot, maar de kwaliteit van de foto is nog steeds erg goed!

Het enige puntje is dat ik voordat ik deze foto bestelde met niet had gerealiseerd hóe groot 40×60 eigenlijk is, dus ik heb nog geen goed plekje gevonden om hem te hangen. Wel is FotoOpGlas.nl zeker een aanrader wanneer je een leuke, fysieke herinnering wilt van een evenement of reis! FotoOpGlas is trouwens een dochterbedrijf van Fotocadeau.nl, waar je nog veel meer leuke cadeaus kunt vinden! Ik ben in ieder geval blij dat ik met deze foto altijd terug kan denken aan die onvergetelijke reis!

YOU MIGHT ALSO LIKE:

ANNA

Een 21 jarige online editor met een kleine lipstick verslaving én een grote voorliefde voor thee. Schrijft over haar vele interesses zoals beauty en fashion, maar ook gadgets en reizen!

More Posts - Twitter - Facebook

YOU MIGHT ALSO LIKE:

2 Comments

  1. Larissa juni 24, 2018

    Wat tof, dit! NYC lijkt me onwijs bijzonder en mooi om een keer te bezoeken.

    Beantwoorden
  2. Marielle augustus 14, 2018

    New York lijkt me fantastisch, mooie foto!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *