Een weekendje Brugge!

Zoals sommige van jullie misschien wel op mijn Instagram hebben gezien, ben ik afgelopen weekend samen met mijn vriend Robin een weekendje naar Brugge geweest om ons 1 jaar samen zijn te vieren. We waren beide nog nooit in Brugge geweest, maar ik hoorde van iedereen alleen maar positieve dingen. En niets is minder waar gebleken, want wat is Brugge een geweldig mooie stad! Ik houd van de oude stijl waarin het gebouwd is en de super leuke winkeltjes. Kijk je mee?

Naast winkels als Zara en Mango (waar we toch ook eventjes naar binnen zijn geweest) hadden ze superveel van deze kleine winkeltjes. Kei schattig! Ook hadden ze héél veel chocolaterieën, waar we overigens allemaal naar toe zijn geweest! Daarnaast hadden ze ook heel veel musea – ik denk een stuk of 24 – maar deze hebben we maar gelaten voor wat ze waren.  Mocht je nou graag naar het torture museum willen, dan moet je zeker eventjes naar Brugge gaan!

Ook hadden ze bootjes waarmee je door de grachten kon varen, maar wij vonden dit niet de moeite waard aangezien het €8,- p.p. kostte en je echt met 30 man in een bootje gepropt werd.

Het enige grote nadeel aan deze stad is het parkeren. Ik zal het niet onder stoelen of banken steken: er is flink gevloekt (niet door mij) bij het zoeken van een parkeerplaats. De vraag of ik over ons Brugge avontuurtje zou schrijven werd gevolgd met de mededeling (en ik quote) “Als je hierover gaat schrijven moet je ook erbij vermelden hoe klote het is om te parkeren, ander is het niet eerlijk”. Dus bij deze!

Ben jij wel eens in Brugge geweest?

YOU MIGHT ALSO LIKE:

ANNA

Een 21 jarige online editor met een kleine lipstick verslaving én een grote voorliefde voor thee. Schrijft over haar vele interesses zoals beauty en fashion, maar ook gadgets en reizen!

More Posts - Twitter - Facebook

YOU MIGHT ALSO LIKE:

5 Comments

 1. Sandra november 13, 2015

  Brugge lijkt me heel tof! Staat bij mij op de planning voor in december of januari. Wat een mooie foto’s heb je geschoten! Echt een prachtige stad. En goed om te weten van dat parkeren. Dat is wel jammer trouwens, dat dat daar niet zo goed is geregeld.

  Beantwoorden
 2. Marieke november 13, 2015

  Wat een mooie foto’s! Ik wil graag een keer met mijn vriend een weekendje weg, Brugge komt zeker op ons lijstje!

  Beantwoorden
  • Anna november 13, 2015

   Dankjewel! Ik zou Brugge ook zeker aanraden!

   Beantwoorden
 3. Myrthe november 15, 2015

  Mooie foto’s heb je gemaakt! Brugge lijkt mij ook echt ontzettend leuk om een keer te bezoeken :)

  Beantwoorden
 4. Marushi november 16, 2015

  Leuke foto’s! Ik ben er zelf ook geweest met vrienden vond het echt heel leuk!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *