Disneyland Paris

Een jaar geleden had ik je verteld dat ik nog nooit in Disneyland was geweest. Vandaag kan ik je zeggen dat ik al 3 keer in Disneyland ben geweest! Voor mijn 18e verjaardag ging ik samen met mij vriend voor de eerste keer naar Disney, maar omdat hij een abonnement had en dit uiteindelijk goedkoper was als losse kaartjes nam ik ook een abonnement. Inmiddels zijn we al twee maal terug geweest, en man: wat is Disneyland mooi! Kijk je mee naar een aantal foto’s die ik de laatste keer heb gemaakt? 

 

Wij waren er rondom Halloween en overal zag je pompoenen en heksenmutsen, super schattig! Ook hoorde je overal van die heksenlachjes, wat ons in het begin heel erg in de war bracht. Ook was er een man die gezichten – zoals Maleficent en Jack Skellington – kraste in pompoenen, super tof! Helaas heb ik hier geen foto van.

De drukte viel ons trouwens ook erg mee. Het was uiteraard redelijk druk, maar soms hadden we ook gewoon wachttijden van 10 minuutjes! Het weer was ook prachtig, we hebben 2 dagen heerlijk weer gehad met zon, en dat voor oktober! Het liefst willen we ook nog met kerst naar Disney (want dat is helemaal prachtig), maar mijn abonnement loopt helaas begin December af.

PS: dit artikel stond al ingepland en ik heb besloten hem gewoon te publiceren.

Zijn jullie wel eens in Disneyland Parijs geweest?

YOU MIGHT ALSO LIKE:

ANNA

Een 21 jarige online editor met een kleine lipstick verslaving én een grote voorliefde voor thee. Schrijft over haar vele interesses zoals beauty en fashion, maar ook gadgets en reizen!

More Posts - Twitter - Facebook

YOU MIGHT ALSO LIKE:

8 Comments

 1. Chelsey november 20, 2015

  Je bent er al 3 keer geweest?! Wat een geluk! Ik ben er helaas nog nooit geweest, maar wil er wel dolgraag een keertje heen.

  Beantwoorden
 2. Kim november 20, 2015

  Wauw wat een mooie foto’s! En leuk dat je er nu zo vaak bent geweest :) Mijn eerste en laatste keer was ik volgens mij 4 jaar oud. Ik kan me er niet veel meer van herinneren, maar ik ben ook echt een angsthaas wat betreft attracties.

  Ah ja kan me voorstellen dat je er even over na moest denken of je dit wel moest publiceren, maar goed dat je het wel hebt gedaan!

  Beantwoorden
  • Anna november 20, 2015

   Ah het is zeker de moeite waard om een keer terug te gaan. De sfeer alleen al!

   Beantwoorden
 3. Elle november 26, 2015

  I love Disneyland! I’ve been to the one in Paris once when I was 5 😛
  xx Elle

  New outfit post on:
  http://www.cherryblossomstreet.com – Swedish Lifestyle/Travel blogger and Model in Tokyo

  Beantwoorden
 4. Michèle november 26, 2015

  such wonderful photos
  http://www.thefashionfraction.com

  Beantwoorden
 5. alexa november 27, 2015

  ahhh super leuk en wat een prachtige foto’s!!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *