Throwback – Mijn eerste keer Londen!

londen apple marketHet is alweer een tijdje geleden dat ik een artikel heb geplaats, maar door de drukte van de feestdagen en het inleveren van mijn stageverslag heb ik gewoon geen tijd gehad! Het spijt me heel erg, maar ik ben terug met foto’s van het prachtige Londen! In 2013 ging ik met school voor het eerst naar Londen, en daar heb ik heel veel foto’s gemaakt. Ook zijn we naar de Harry Potter studio’s geweest, waar ik uiteraard ook een aantal foto’s heb gemaakt! Kijk je mee?

De opdracht die we van school kregen was om een city-guide te maken voor movie freaks. Hierdoor heb ik de grote touristenplekken zoals de Tower Bridge, London Eye en Buckingham Palace niet gezien, maar heb ik juist foto’s kunnen maken op bekende filmlocaties en niet zo bekende locaties.

En zoals ik al zei: we zijn ook naar de Harry Potter Studio’s geweest! Fun fact voor de Harry Potter geeks: toen wij er waren bestonden de studio’s 2 jaar en waren de graphic designers van de films aanwezig. Hierdoor kregen we de kans om de echte Marauders Map vast te houden (maar die foto bespaar ik jullie)!

Momenteel ben ik al twee maal in Londen geweest en vind ik deze stad helemaal geweldig. Ik had zelfs de droom om later te gaan werken en wonen in Londen, en hoewel ik niet meer zo zeker ben hiervan wil ik hier nog zeker vaker naar toe. Vinden jullie Londen ook zo’n gave stad?

YOU MIGHT ALSO LIKE:

ANNA

Een 21 jarige online editor met een kleine lipstick verslaving én een grote voorliefde voor thee. Schrijft over haar vele interesses zoals beauty en fashion, maar ook gadgets en reizen!

More Posts - Twitter - Facebook

YOU MIGHT ALSO LIKE:

5 Comments

 1. Fleur Sophia januari 8, 2016

  Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt! Mijn laatste keer Londen was in 2010 dus ik zou stiekem ook wel weer willen gaan..

  Beantwoorden
 2. Chelsey januari 8, 2016

  Hele gave foto’s! x

  Beantwoorden
 3. Rochella januari 8, 2016

  Ik vind de foto’s die je hebt genomen erg mooi. Ik ben zelf net ook terug uit Londen, binnenkort daar een post over op mijn blog. Ik hoop je te zien xoxo

  Beantwoorden
 4. Lesley januari 8, 2016

  Je hebt echt hele mooie foto’s gemaakt! Heb je deze nog bewerkt met een speciaal filter ofzo? Londen is ook mijn favoriete stad! Er zijn zo verschrikkelijke veel mooie plekjes daar, zeker de plekjes die niet veel bezocht worden :-)

  Beantwoorden
  • ANNA januari 9, 2016

   Dankjewel! Ik gebruik VSCOcam om mijn foto’s te bewerken :-)

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *