De Wilkinson Sword Hydro Silk Bikini

5De zomer komt er weer aan en ondanks dat we daar soms niet zo veel van merken, betekent het ook dat we weer wat meer van ons lichaam mogen gaan laten zien. Het is dus belangrijk dat onze oksels, benen en bikinilijn er weer tiptop in orde uitzien, maar vooral dit laatste is niet altijd een pretje. Gelukkig komt Wilkinson Sword met een nieuw apparaat die ons hierbij een handje gaat helpen. Kijk je mee?

De Wilkinson Sword Hydro Silk Bikini heeft twee opties om je bikinilijn bij te werken, aan de ene kant heb je het vrijwel normale scheermesje en aan de andere kant heb je een trimmer. Deze is super handig als je niet alles wilt afscheren, maar er wel verzorgd uit wilt zien.  De trimmer zijde werkt op batterijen en heeft een kapje voor verschillende standen. Ook  is hij waterproef, dus je hoeft je geen zorgen te maken als je hem onder de douche gebruikt!

6

Aan de andere zijde heb je het normale scheermesje met de 5 Curve Sensing mesjes. Ook zit er watergeactiveerd vochtinbrengend serum in, wat de huid tot 2 uur na het scheren hydrateert. Daarnaast zitten er unieke skin guards in, die helpen je huid te beschermen tegen irritaties. Voor het scheermesje heb je uiteraard de aan/uit knop niet nodig.

8

7

Door het serum kun je al soepel over de huid bewegen, maar wat ik fijn vind aan dit mesje is dat de bovenkant ook nog  meebeweegt. Uiteraard moet het mesje na een poos vervangen worden, maar dit is heel makkelijk. Je kan namelijk het mesje gewoon van het apparaat af klikken en er een nieuw mesje op klikken.

9

De Wilkinson Sword Hydro Silk Bikini kost €15,99 en is bij meerdere drogisterijen te vinden. Het doosje bevat het apparaat met een mesje erop bevestigt en 1 batterij. Persoonlijk vind ik deze Wilkinson Sword veel beter werken als de normale mesjes die ik gebruik, en is het zeker een aanrader!

ANNA

Een 21 jarige online editor met een kleine lipstick verslaving én een grote voorliefde voor thee. Schrijft over haar vele interesses zoals beauty en fashion, maar ook gadgets en reizen!

More Posts - Twitter - Facebook

2 Comments

 1. evelien mei 6, 2016

  Wat een ontzettend handige tip! Als mijn scheermesje op is ga ik zeker deze aanschaffen. <3
  Liefs! Evelien

  Beantwoorden
 2. Kelly mei 6, 2016

  Fijn mesje is het, ik ben er heel erg blij mee.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *