THINGS THAT MAKE ME HAPPY!

Het is kerstmis! En ondanks dat ik kei hard aan het stressen ben voor mijn stageonderzoek die bijna af moet zijn, wilde ik vandaag toch een vredig artikel plaatsen. Er zijn de afgelopen tijd namelijk een aantal dingen gebeurd die mij super happy hebben gemaakt, en ik wil ze graag met jullie delen! Vandaag dus speciaal voor kerst: Things That Make Me Happy!  En uiteraard wens ik jullie allemaal een hele fijne kerst toe!

  • Ik heb kaartjes kunnen scoren voor Coldplay én Adele! Ja, ik weet dat ik een super-de-luxe gelukskonijn ben (en een klein beetje arm), maar ik heb voor beide concerten al meteen de eerste keer kaartjes kunnen scoren!!! Misschien heb ik wel een gave.
  • Het is kerstmis! Ondanks dat wij met het gezin géén kerst vieren, heb ik toch super veel zin in de kerst. Alle kerstversieringen vind ik altijd zo leuk, en met de familie van Robin hebben we lootjes getrokken.
  • Ik ben naar mijn allereerste blog-event geweest. Al een paar keer zag ik een super toffe uitnodiging voor een event in mijn digitale brievenbus verschijnen, maar eindelijk heb ik ook de tijd gehad om er daadwerkelijk een te bezoeken! Ik ging naar de Proefparade, je leest een uitgebreid verslag hier!
  • Daarnaast heb ik ook mijn allereerste winactie ooit gewonnen! Ik was super verbaasd toen ik een mailtje van Alexandra zag, en ik las dat ik een een super gave LaptopCase van Caseapp had gewonnen! By the way: zelf heb ik ook een winactie lopen, je kan namelijk hier een MAC lipstick naar keuze winnen!
  • Als laatste ben ik gewoon heel erg blij dat ik dit jaar heelhuids ben doorgekomen, haha! Ik heb een super leuke stage gevonden waar ik helaas alweer bijna weg ben. (En ik ben zó gestrest over mijn opdracht, maar dat terzijde). Ik heb een (hopelijk leuke) minor gevonden en ik ga volgend jaar naar Londen!

Laat me zeker weten wat jou op dit moment heel erg blij maakt, en natuurlijk:

MERRY CHRISTMAS EVERYONE ♥! 

YOU MIGHT ALSO LIKE:

ANNA

Een 21 jarige online editor met een kleine lipstick verslaving én een grote voorliefde voor thee. Schrijft over haar vele interesses zoals beauty en fashion, maar ook gadgets en reizen!

More Posts - Twitter - Facebook

YOU MIGHT ALSO LIKE:

1 Comment

  1. Iloontje december 25, 2015

    Ik ben zo jaloers! Had ook erg graag naar coldplay gewild! Ik word blij van alle lieve mensen die ik om me heen heb, vooral met kerst!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *