UPDATE ON LIFE

working-791175_1920Voor degene die het zich afvroegen: jazeker, ik leef nog steeds! De afgelopen tijd heb ik het redelijk druk gehad met school (lees: laatste loodjes voor het afstuderen) en ben ik eerlijk gezegd ook een beetje inspiratieloos geweest. Eerlijk gezegd mis ik het bloggen super erg, want schrijven en foto’s maken is echt een grote passie. Daarom wil ik vanaf nu ook echt weer gaan proberen om wekelijks een leuk artikel te schrijven! 

Even een update over mijn leven: vandaag begin ik met het lopen van mijn afstudeerstage! Ik heb er super veel zin in, maar kijk wel een beetje op tegen het schrijven van mijn scriptie. Gelukkig heb ik een super toffe stageplek, en dat helpt natuurlijk enorm :-).

Fotograferen doe ik momenteel alleen via Instagram. Super zonde, want ik wil graag weer mijn foto’s hier gaan delen! Of ik hier heel veel tijd voor heb is natuurlijk een tweede, maar om de zoveel tijd ga ik samen met Robin vaak iets leuks doen, dus dat komt wel goed.

Mijn prioriteiten liggen uiteraard bij het afstuderen, maar daarnaast wil ik dus heel graag weer mijn creatieve kant aan het werk zitten en leuke teksten te schrijven. Hopelijk is dit artikel een stok achter de deur om weer lekker te gaan beginnen. Een goed begin is het halve werk, toch? :)

YOU MIGHT ALSO LIKE:

ANNA

Een 21 jarige online editor met een kleine lipstick verslaving én een grote voorliefde voor thee. Schrijft over haar vele interesses zoals beauty en fashion, maar ook gadgets en reizen!

More Posts - Twitter - Facebook

YOU MIGHT ALSO LIKE:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *