3 THINGS I’M LOVING

Laatst heb ik heel mijn kamer opgeruimd en ik moet toegeven dat ik een echte hoarder ben. Afscheid nemen van spulletjes (en kleding) blijkt voor mij nog al lastig te zijn, en er staan heel veel dozen op mijn kamer vol met rotzooi. Maar daarnaast heb ik ook heel veel spulletjes waar ik heel blij mee ben en elke dag weer in kijk of gebruik. Daarom leek het me leuk om deze dingen eens op een rijtje te zetten. Daarom vandaag; 3 Things I’m loving! 

Allereerst dit prachtige horloge van My Jewellery. Ik had dit horloge al een tijdje op het oog  en heb uiteindelijk maar de knoop doorgehakt en hem gekocht! Een gelukkiger mens kan ik niet zijn, want ik denk dat ik hem sindsdien elke dag om heb. Het bandje is zwart en het klokje is rosé goud (en we weten allemaal hoe gek ik ben op rosé goud) en past bij elke outfit! Zeker een favoriet dus :-)

Als tweede dit leuke boekje van Lars van der Werf. Zelf kende ik Lars nog niet, maar op instagram is hij erg populair en plaatst hij elke dag een leuk versje. Ook dit boekje staat helemaal vol met leuke, mooie en grappige versjes! Ik vind de vormgeving ook erg leuk omdat het een typemachine lettertype heeft!

Ook is er een gadget waar ik op dit moment erg fan van ben, namelijk de Spy-Fy! Jullie zullen de situatie vast wel herkennen dat je de webcam van je computer of laptop hebt afgeplakt met wat dan ook, omdat je niet wilt dat mensen mee kunnen kijken. De makers van de Spy-Fy hebben hier iets  heel slims op bedacht, namelijk een webcam cover die je kunt draaien zodat je de camera kan afdekken of kunt gebruiken. Hierboven op de foto zie je hem!

Wil je zelf ook zo’n handige cover? Ga dan naar Spy-Fy.com! Als je hier de code ‘simplyanna‘ gebruikt, krijg je ook nog eens €1,- korting!

 

YOU MIGHT ALSO LIKE:

ANNA

Een 21 jarige online editor met een kleine lipstick verslaving én een grote voorliefde voor thee. Schrijft over haar vele interesses zoals beauty en fashion, maar ook gadgets en reizen!

More Posts - Twitter - Facebook

YOU MIGHT ALSO LIKE:

4 Comments

 1. Marushi februari 3, 2016

  Die spy-fy is inderdaad wel handig! Mijn vriend heeft er tape over geplakt! XD haha -x-

  Beantwoorden
 2. Ilona februari 3, 2016

  Wat een mooi horloge! En van die spy-fy had ik nog nooit gehoord! Erg handig! Liefs ilona

  Beantwoorden
 3. Esmée februari 5, 2016

  Wat handig zo’n spy-fy. Dat werkt een stuk makkelijker dan iedere keer een stukje tape plakken. Gelukkig heb ik een lampje in mijn webcam, waardoor ik kan zien of hij aan of uit staat. x

  Beantwoorden
 4. Myrthe februari 23, 2016

  Wat een prachtig horloge! Zwart en roségoud is zo’n mooie combinatie, dat bewijst dit horloge maar weer!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *