Op naar New York City | Personal

New York City

Om heel eerlijk te zijn had ik voor 2018 nog helemaal geen spannende plannen. Er waren geen vakanties gepland, ik had geen super spannende voornemens gemaakt en ik heb ook geen bucketlist waar ik nieuwe avonturen vanaf kan strepen. Maar toen… Ik stuitte via mijn werk op een super aanbieding naar New York, en vertelde dit eigenlijk meer als grap tegen mijn broer. Mijn broer praat namelijk al jaren over dat hij naar New York wilt, maar toch kwam het als verrassing toen hij plots zei “Waarom doen we het niet gewoon?“. Dus waar op woensdag het idee om naar New York te gaan was geboren, hadden we die vrijdag daarop al geboekt!

Ondanks het feit dat ik geen bucketlist heb, was het bezoeken van The City That Never Sleeps toch echt wel een droom. Stiekem vind ik het ook een beetje raar dat ik over anderhalve maand deze droom dus ga verwezenlijken! Van de een op de andere dag hadden we gewoon een stedentrip geboekt, dus nu is het tijd om onze vier dagen dat we daar zijn vol te proppen. We willen natuurlijk zo veel mogelijk zien, dus een goede planning is dan zeker een must!

Mocht je ooit naar New York zijn geweest, dan zou ik het super leuk vinden als je hieronder wat tips en aanraders achterlaat. Bezienswaardigheden, eettentjes, uitjes, ik wil alles weten! Uiteraard zal ik mijn camera ook meenemen, dus jullie kunnen over een tijdje een (of meerdere?) artikelen verwachten met foto’s van New York!

Laat dus heel graag je aanbevelingen achter in de reacties!

ANNA

Een 21 jarige online editor met een kleine lipstick verslaving én een grote voorliefde voor thee. Schrijft over haar vele interesses zoals beauty en fashion, maar ook gadgets en reizen!

More Posts - Twitter - Facebook

12 Comments

 1. Simone januari 24, 2018

  Zoooo leuk Anna! Heel benieuwd naar alle foto’s (en aankoopjes haha!)

  Beantwoorden
 2. Stella januari 24, 2018

  Wat cooool; zomaar ‘poef’ even geregeld en gelijk geboekt! En wat leuk dat je met je broer gaat! Ik heb twee keer in New York geweest, maar dat is echt al lang geleden. Toen ging ik echt nog met paps en mams mee en wist ik nog niet eens van het bestaan van het woord ‘hotspot’ af. Ben dus bang dat ik weinig vernieuwende tips voor je heb, haha. Wat ik wel zou doen als ik jou was is een tochtje maken met de Staten Island Ferry (heet het geloof ik). Daarop kun je prachtige foto’s van de skyline maken en kom je vrij dicht bij het vrijheidsbeeld! Alvast super veel plezier. Liefs!

  Beantwoorden
  • Stella januari 24, 2018

   (Ik heb twee keer in New York geweest? Dit gaat errrrg goed, ik ga gelijk Engels en Nederlands door elkaar halen, hihi. Daar moest natuurlijk ben staan)

   Beantwoorden
  • ANNA januari 24, 2018

   Haha, ik snap je! Wat gaaf dat je er al twee keer geweest bent! Goede tip, ik had inderdaad al gekeken naar een tocht met de Staten Island Ferry, en dat lijkt me wel iets! Heel erg bedankt Stella!

   Beantwoorden
 3. Edith-Sofia januari 24, 2018

  Oeeeh NYC, zo leuk! Ben heel benieuwd hoe je het gaat vinden.

  Beantwoorden
 4. Irene | tussenmarsenjupiter januari 24, 2018

  Oh tof! Ik ben er nog nooit geweest maar zou er ook echt super graag eens heen gaan! Misschien binnen paar jaar als onze financiën wat gestabiliseerd zijn. Hihi.

  Beantwoorden
 5. Jorinde januari 24, 2018

  Jaaa, ik vind het zo onwijs leuk dat je gaat, Anna! NYC staat ook nog heeeel hoog op mijn wishlist. :-)

  Beantwoorden
 6. Manon januari 25, 2018

  Wat gaaf dat je naar New York gaat!
  Ik ben er zelf nog nooit geweest, maar het staat zeker hoog op mijn to-travel lijstje!

  Beantwoorden
 7. Mevrouw Marloes januari 28, 2018

  Zo, wat gaaf dat je daarheen gaat! Ik wil ook zo graag een keer naar New York, maar dat komt nog wel, hihi :)

  Beantwoorden
 8. Marjolein februari 2, 2018

  Wat tof! Ik wil ook zo graag nog een keer naar NewYork. Ben heel benieuwd naar je foto’s en verhalen.

  Beantwoorden
 9. Mei Qi februari 15, 2018

  Omg wat leuk!! Jaloers!!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *