NOG MEER BRUGGE!

Hoera, het is April! Ik hoop echt van harte dat we het vieze, koude weer nu een beetje achter ons kunnen laten en dat we de zomerjas uit de kast kunnen trekken. Gisteren was het in ieder geval echt prachtig weer, en dat deed me een beetje denken aan mijn trip naar Brugge. Alles was daar zó mooi en het weer was ook geweldig. Daarom heb ik nog een paar foto’s op een rijtje gezet van het prachtige Brugge, die ik jullie niet wilde onthouden. Enjoy!

De eerste foto is echt mijn favoriete foto van Brugge, en ik ben stiekem een beetje trots dat ik deze zelf heb gemaakt! De prachtige, kleurrijke stad is echt goed terug te zien op de foto, en van al die oude huisjes wordt ik helemaal vrolijk!

image2kopie

image1 kopie

Elke keer als we van de auto naar het hotel liepen kwamen we langs deze leuke plekjes, en ik kon het niet laten om ook hier even een foto van te maken.

Ik vind het echt heerlijk om foto’s te maken van mooie gebouwen en uitzichten! Over een maandje ga ik met school weer naar Londen, en ik hoop ook daar weer veel in de weer te kunnen gaan met mijn camera :-)!

YOU MIGHT ALSO LIKE:

ANNA

Een 21 jarige online editor met een kleine lipstick verslaving én een grote voorliefde voor thee. Schrijft over haar vele interesses zoals beauty en fashion, maar ook gadgets en reizen!

More Posts - Twitter - Facebook

YOU MIGHT ALSO LIKE:

1 Comment

  1. Myrthe april 23, 2016

    Prachtige foto’s! Brugge lijkt me zo mooi, ga hier snel nog een keer naartoe!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *