Mijn grote liefde Finn

Laat me je voorstellen aan Finn. Finn is bijna 3 jaar en is een kruising tussen een teckel en een chihuahua (dit noemen ze een chiweenie). Hij is mijn allerbeste maatje en ik ben tot mijn oren verliefd op deze hond. Finn heeft grote pluizige oren waarvan hij er eentje half omhoog kan zetten, en heeft de meeste schattige puppy ogen die je ooit hebt gezien. En het allerbeste is: Finn is van mij!

Nooit had ik me kunnen bedenken hoe geweldig een hond zou kunnen zijn. Finn was een cadeautjes van mijn ouders omdat ik mijn HAVO-diploma had gehaald en een remedie tegen depressie omdat ik geen vervolgstudie had. Ik zat al niet lekker in mijn vel, en ik had een reden nodig om elke dag uit bed te komen. Vanaf jongs af aan wilde ik niets liever als een hondje en na 16 jaar was het eindelijk zo ver!

Vanaf het moment dat ik hem zag was ik helemaal verliefd, en tot op de dag van vandaag kan ik niet geloven hoe lief en schattig mijn hond is. Finn heeft trouwens hetzelfde, want wanneer iemand van ons gezin thuiskomt is hij zo verschrikkelijk blij dat hij niet rust voordat hij met je gekroeld heeft en heel je gezicht heeft afgelikt. Uit ervaring kan ik vertellen dat dit ook geldt als je één minuut naar buiten gaat om de brievenbus leeg te halen. Het is echt een knuffelhond en wil hoe dan ook bij je liggen, of het nu onder je laptop is of in je nek; hij moet erbij zijn!

Het allerleukste vind ik stiekem nog wel de mensen die zeggen dat ze niet van kleine hondjes houden en dat het geen echte honden zijn. Want zodra ze Finn zien, zijn ze helemaal weg van hem. Het is wel een hondje die erg moet wennen aan nieuwe mensen en graag blaft als je binnenkomt, maar eenmaal gewend is hij de allerliefste hond die je maar kunt wensen.

YOU MIGHT ALSO LIKE:

ANNA

Een 21 jarige online editor met een kleine lipstick verslaving én een grote voorliefde voor thee. Schrijft over haar vele interesses zoals beauty en fashion, maar ook gadgets en reizen!

More Posts - Twitter - Facebook

YOU MIGHT ALSO LIKE:

6 Comments

 1. Chelsey januari 18, 2016

  Awh, wat een schatje!

  Beantwoorden
 2. Tamara TS januari 18, 2016

  Wat een cutie! Kleine hondjes zijn juist fantastisch, hier komt over enkele weekjes nummer 3 bij ons wonen. We hebben al 2 dwergpinschertjes van 6 en 7 en nu krijgen we een klein vuilnisbakkenrasje erbij dat helemaal per ongeluk en onverwacht bij kennissen is geboren. Honden zijn de beste huisgenoten!

  Beantwoorden
  • ANNA januari 19, 2016

   Ahh wat leuk! Ik ben ook helemaal om. Vroeger was ik een beetje bang voor honden maar nu we er zelf een hebben ben ik beste vrienden met elke hond, haha!

   Beantwoorden
 3. Bernice januari 19, 2016

  Ahw wat een lieverdje! Ben helemaal gek op honden & wil er ook graag eentje, maar ik mag nu geen huisdieren van de huisbaas. Hier baal ik zo erg van.. Nog even doorbijten en dan hopelijk volgend jaar een hondje nemen. Kleine hondjes zijn juist super leuk! Vind alle honden eigenlijk altijd wel leuk haha. Liefs

  Beantwoorden
  • ANNA januari 21, 2016

   Ahh ik hoop voor je dat het lukt! Wat voor hondje wil je? :-)

   Beantwoorden
 4. alexa januari 20, 2016

  wat een lief hondje!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *