Hello 2018 – About last year

hello 2018

Pff, wat vliegt de tijd toch: 2018 staat alweer voor de deur! Op zulke momenten realiseer ik me pas hoe snel de dagen (en dus jaren!) voorbij vliegen! Afgelopen jaar was best wel een heftig jaar, er gebeurde namelijk zó veel! Daarom leek het me wel leuk om – vlak voor het begin van een nieuw jaar – terug te blikken op al mijn hoogtepunten van het afgelopen jaar! Kijk je mee?

 • Allereerst: ik ben in 2017 afgestudeerd! Dit was echt een hele opgave en het nam de nodige stress met zich mee. Maar gelukkig kreeg ik op 5 juli te horen dat ik mijn scriptie met succes had afgerond en ik dat papiertje in ontvangst mocht nemen. Ik kan niet beschrijven hoe óntzettend blij ik hiermee was (en ben!), en ik denk dat dit ook zeker het hoogtepunt van mijn jaar is.
 • Ik heb het al eerder gezegd, maar voordat ik te horen kreeg dat ik officieel was afgestudeerd, had ik al een baan gevonden. Dit betekent dat ik na het afstuderen meteen ben begonnen met full-time werken! Ik heb het nog steeds erg naar mijn zin, als is het soms wel lastig om elke ochtend om 6 uur mijn warm bedje te verlaten…
 • Ook heb ik februari een oude hobby weer opgepakt, namelijk voetballen. Vroeger heb ik van mijn vijfde tot mijn zestiende gevoetbald, maar toen ons team uit elkaar viel door te weinig spelers, ben ik gestopt. Begin februari kreeg ik een appje met de vraag of ik niet weer wilde komen voetballen, en dat leek me eigenlijk wel super leuk!
 • Op 22 november ben ik 21 jaar geworden, wat betekent dat ik dus overal ter wereld als volwassen wordt gezien! Als ik eerlijk moet toegeven dat ik me toch al wel een tijdje een volwaardig volwassen persoon voel, haha. Toch is het wel een klein mijlpaaltje, al heb ik het niet uitgebreid gevierd.
 • In februari kreeg ik de schrik van mijn leven toen ik niet meer in een van mijn favoriete rokjes paste…  Maar dat motiveerde me wel om beter op mijn voeding te gaan letten, meer water te drinken en ook meer te gaan sporten. En dat is gelukt! Inmiddels ben ik 12 kilo afgevallen, en ga ik nog steeds de goede richting op. Hopelijk kan ik dat in 2018 doorzetten!

Afgelopen jaar was dus best wel een heftig jaar, maar ook wel erg leuk! De eerste helft was vooral heel hectisch en vermoeiend door het afstuderen, terwijl de tweede helft juist heel relaxt was. Hopelijk wordt 2018 ook een topjaar, en kan ik volgend jaar weer een paar hoogtepunten met jullie delen!

Fijne jaarwisseling, en hopelijk wordt 2018 voor jou ook een fantastisch jaar! 

YOU MIGHT ALSO LIKE:

ANNA

Een 21 jarige online editor met een kleine lipstick verslaving én een grote voorliefde voor thee. Schrijft over haar vele interesses zoals beauty en fashion, maar ook gadgets en reizen!

More Posts - Twitter - Facebook

YOU MIGHT ALSO LIKE:

7 Comments

 1. Jorinde december 29, 2017

  Flinke mijlpalen heb je bereikt, Anna! Gefeliciteerd! Daar mag je echt trots op zijn! En ik hoop dat 2018 nog mooier mag worden voor je! Te beginnen met die oranje vis op 1 januari. Hahaha! Fijne jaarwisseling!

  Beantwoorden
  • ANNA december 29, 2017

   Bedankt Jorinde, super lief! Jij ook een fijne jaarwisseling, hopelijk zien we elkaar in een nieuwe Mini, haha!

   Beantwoorden
 2. Anna december 29, 2017

  Gefeliciteerd met je afstuderen! Ik ben in het afgelopen jaar ook afgestudeerd, dat was ook absoluut mijn hoogtepunt van 2017!

  Beantwoorden
  • ANNA december 29, 2017

   Dankjewel, jij ook gefeliciteerd!

   Beantwoorden
 3. Fabienne, Enjoyyourownbeauty december 29, 2017

  Wat tof dat je bent afgestudeerd! Mag je trots op zijn. 😀

  Liefs
  x

  Beantwoorden
 4. Simone januari 10, 2018

  Toppertje Anna!! Mag je super trots op zijn!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *