Mijn eigen Fotofabriek.nl fotoboek!

Iets minder als een jaar geleden kocht ik mijn eerste echte spiegelreflex camera, en sindsdien neem ik hem als trouwe vriend overal mee naar toe. Niet alleen maak ik foto’s voor mijn blog, maar ik vind het ook super leuk om mijn camera mee te nemen op reis en ook mijn grote vriend Finn is dagelijks mijn slachtoffer. Toen ik een mailtje kreeg van Fotofabriek.nl of ik een fotoboek wilde maken wist ik het ook meteen: mijn mooiste zelfgeschoten foto’s gaan hier in!

Het leuke aan Fotofabriek is dat je het hele boek zelf kunt samenstellen. Met de software die je eventjes moet downloaden kun je van alles toevoegen, zoals randen en teksten! Hierdoor kun je het boek helemaal naar jouw smaak inrichten! Wat ik ook erg fijn vond is dat hij aangaf wanneer een foto van goede kwaliteit was, redelijke kwaliteit of slechte kwaliteit, zodat je hier niet naderhand achter kwam.

Zelf houdt ik niet zoveel van teveel poespas en heb ik geprobeerd om het gewoon zo strak en minimalistisch mogelijk te maken. Wel vond ik het leuk om de witte randen toe te voegen, en ook af en toe een quote vond ik erg leuk. Zo vond ik deze quote over huisdieren, die ik erg leuk vond bij deze (super schattige) foto van mijn hondje Finn!

Toen het pakketje binnenkwam kon ik dan ook niet wachten om hem uit te pakken, en ik was echt aangenaam verrast door de kwaliteit van het fotoboek. Ikzelf heb een A4 hardcover, maar het ziet er echt uit als een professioneel fotoboek! De bladzijdes voelen ook stevig en glad aan, en zijn dik genoeg om te voorkomen dat de kleuren aan de andere kant van de pagina doordrukken. Ik heb mijn fotoboek al aan een paar mensen laten zien, en ik kreeg alleen maar complimentjes dat het er super professioneel uit zag!
Voor €24,99 kun je dit fotoboek bestellen, wat ik eerlijk gezegd echt een super goede prijs vind voor de kwaliteit die je krijgt. Maar naast fotoboeken hebben ze nog vele andere producten en formaten! Zo kun je ook agenda’s laten maken, kalenders en canvasdoeken laten maken. Ik ben echt super blij met mijn boek en vind het een super leuke manier om zo eens door mijn eigen foto’s heen te bladeren!

YOU MIGHT ALSO LIKE:

ANNA

Een 21 jarige online editor met een kleine lipstick verslaving én een grote voorliefde voor thee. Schrijft over haar vele interesses zoals beauty en fashion, maar ook gadgets en reizen!

More Posts - Twitter - Facebook

YOU MIGHT ALSO LIKE:

1 Comment

  1. Yvonne mei 30, 2016

    Wat mooi! Mooi dat je ook die quotes erin kunt verwerken, zo wordt het een beetje een coffee-table book!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *