Efteling Zomeravond

efteling zomeravondHelaas is de zomervakantie weer voorbij en is het weer hard tijd om te bikkelen op school. Ik zit momenteel in mijn laatste jaar, dus ik heb een flinke klus voor de boeg. De afgelopen zomer heb ik samen met Robin wat avondjes rondgehangen in de Efteling, en ik kon het niet laten om daar een paar foto’s te maken. Want de Efteling zomeravond bij nacht is echt gor-geous! 

Als er iets is wat er echt uitspringt op deze zomeravonden, dan is het wel kleur! Overal hangen verschillende kleuren lampen, waardoor dit soort taferelen ontstaan. Ook aan eten en drinken is geen gebrek, wat natuurlijk niet onbelangrijk is ;-)!

efteling zomeravondefteling zomeravond

Op deze foto ben ik stiekem toch wel erg trots, want is het geen plaatje! In het echt was dit trouwens nog veel mooier, en ik kan me niet voorstellen hoe mooi dit geweest moet zijn voor de mensen die in de Pagode zaten.

efteling zomeravondefteling zomeravond

Om in het donker in een achtbaan te gaan is trouwens ook super gaaf. Omdat je niet precies ziet wanneer er een bocht of bobbel komt, is het toch net wat spannender. En zeg nou eerlijk: ook deze draak ziet er in het donker toch net iets enger uit als in het echt! efteling zomeravond

Omdat Robin en ik beide een abonnement hebben was het voor ons super makkelijk om ’s avonds eventjes de Efteling in te schieten, een ijsje te kopen en lekker rond te lopen. Maar als je nou nog nooit bij een zomeravond bent geweest, dan zou ik het je zeker aanraden! Ik vind het sowieso al leuk om in het donker door een pretpark te lopen, maar de sfeer op deze zomeravonden is echt fantastisch.

YOU MIGHT ALSO LIKE:

ANNA

Een 21 jarige online editor met een kleine lipstick verslaving én een grote voorliefde voor thee. Schrijft over haar vele interesses zoals beauty en fashion, maar ook gadgets en reizen!

More Posts - Twitter - Facebook

YOU MIGHT ALSO LIKE:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *