Autumn is coming & I love it! | Personal

ik hou van de herfst

De herfst is stipt op één mijn favoriete tijd van het jaar. Begrijp me niet verkeerd: de winter en de zomer vind ik ook geweldig, maar herfst geeft mij zoveel meer gevoel. Niet omdat ik jarig ben in de herfst, maar juist de kleren, de warme kopjes thee en het verkleuren van de bladeren laten mijn hartje sneller kloppen. Hier een aantal redenen waarom ik zo van de herfst houdt!

Kleren
Allereerst is de herfst mijn favoriete modeseizoen: de korte broeken en shirtjes mogen weer de kast in, en de sweaters en cardigans komen eruit. Finally! Aan dit laatste heb ik namelijk echt een verslaving: overal waar ik kom: ik duik meteen op de cardigans. Ook kan met dit weer de zoektocht weer beginnen naar dè perfecte laarsjes en zal ik ook weer veel geld uitgeven aan al die prachtige sjaals.

Omgeving
De wereld ziet er ook een stuk mooier uit in de herfst. De bladeren aan de bomen krijgen die prachtige rode, gele en oranje kleuren en de paddenstoelen komen uit de grond. Bij ons in huis ziet er alles ook herfstachtig uit: mijn moeder is een echte Crea Bea en het ziet er elk seizoen weer super leuk uit bij ons in huis!

Lekker thuis zijn
Maar wat ik het aller-aller fijnst vind aan de herfst is het thuiskomen. Nadat je na een lange, koude schooldag thuiskomt en je kan genieten van een heerlijk kopje thee. Of lekker onder een dekentje, tegen je geliefde aan. Mmm. Ik kan écht niet wachten tot het herfstweer om de hoek komt kijken!

Vinden jullie de herfst ook zo fijn? 

ANNA

Een 21 jarige online editor met een kleine lipstick verslaving én een grote voorliefde voor thee. Schrijft over haar vele interesses zoals beauty en fashion, maar ook gadgets en reizen!

More Posts - Twitter - Facebook

9 Comments

 1. thebeautyblognl september 18, 2015

  ik ben gek op de herfst!

  Beantwoorden
 2. Come-Moda september 18, 2015

  Grappig om te lezen. zelf hou ik niet zo van de herfst maar meer van de zomer!

  Beantwoorden
  • Anna september 18, 2015

   Dankjewel! Ieder zijn ding natuurlijk, haha.

   Beantwoorden
 3. Ashley september 18, 2015

  Ik kijk ook echt weer uit naar de herfst! Heerlijk wandelen in de bossen en die typische herfstgeuren ruiken. Gevolgd door een warm kopje thee in een knus huis met kaneelkaarsjes. Kom maar op!

  Beantwoorden
 4. Sanne september 18, 2015

  Oh dat dekentje is zo herkenbaar, het hele jaar liggen hier dekens in de zetel. Vergeet zeker niet de herfst wandelingen :)

  Beantwoorden
  • Anna september 18, 2015

   Ah inderdaad, die was ik helemaal vergeten! Heerlijk :)

   Beantwoorden
 5. Iep september 18, 2015

  Ik ben dol op de herfst, fijne truien, warme dekens… Heerlijk!
  Liefs Iep

  Beantwoorden
 6. Lisa september 19, 2015

  Herfst is mijn minst favoriete seizoen, maar laten we er het beste van maken. Dat thuiskomen met een kop chocomel vind ik wel fijn.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *