5 Toffe Kerstcadeautjes!

Ondanks het feit dat wij morgenavond nog Sinterklaas moeten vieren, zit ik al helemaal in de kerststemming! Overal zie ik leuke versieringen en zelfs toen wij in Brugge waren was alles al helemaal kerst! Normaal deden wij nooit aan cadeautjes met kerst – lees: mijn broer is op eerste kerstdag jarig -, maar dit jaar hebben we lootjes getrokken bij Robin. Helaas is het uitkiezen van kerstcadeautjes niet mijn beste taak (dit komt ook een beetje doordat ik eind november jarig ben en we met Sinterklaas ook al cadeautjes geven), maar speciaal voor jullie heb ik 5 toffe kerstcadeautjes op een rijtje gezet! 

HOW TO BE PARISIAN WHEREVER YOU ARE

Over dit boek heb ik al een review geschreven dus als je benieuwd bent wat je precies van het boek van verwachten, dat lees je hier. Het is een geweldig en hilarisch boek die iedereen die interesse heeft in mode of de Franse cultuur (of beide) toch echt moet lezen! 

EEN MAC LIPSTICK

Uiteraard staat er op mijn kerstlijstje een MAC lipstick, namelijk de kleuren Mehr of Whirl. Een MAC lipstick is een super cadeautje om te geven met een €20,- budget. Net als Rituals vind ik dit iets wat ‘eigenlijk te duur is om zelf te kopen, maar erg leuk om weg te geven of te krijgen.’ Wel is het belangrijk om te weten welke kleuren ze willen, of om te weten welke kleur ze leuk vinden/goed bij ze staat!

YVES SAINT LAURENT – BLACK OPIUM

Voor de mensen die iets meer budget hebben is deze parfum echt  een aanrader. Hij is héérlijk! Helaas hangt er ook een prijskaartje aan, maar dat maakt deze parfum nou juist perfect om als cadeautje te vragen (of te geven). Als je deze parfum als cadeautje geeft zou ik diegene hem wel eventjes laten testen, want het is een love it or hate it geur!

LIGHTBOX A4

Ik vind een lightbox echt een leuk cadeau om te geven of te krijgen. Je kunt er super leuke tekstjes mee maken, en voor bloggers is deze natuurlijk ideaal om leuke foto’s mee te maken! Ik denk trouwens dat als je goed zoekt, je misschien wel goedkopere versies kan vinden als deze ;-)!

ADELE – 25

Oh my god, dit album is zó mooi! Een album is misschien een beetje old skool, maar persoonlijk vind ik het leuk om dingen als DVD’s en CD’s gewoon vast te kunnen houden (alhoewel: Netflix is a lifesaver!). Het nieuwe album van Bieber is trouwens ook echt aan te raden, want eerlijk gezegd is iedereen nu een beetje fan geworden, toch?

Wat staat bij jullie op nummer 1 op je kerstlijstje? 

 

YOU MIGHT ALSO LIKE:

ANNA

Een 21 jarige online editor met een kleine lipstick verslaving én een grote voorliefde voor thee. Schrijft over haar vele interesses zoals beauty en fashion, maar ook gadgets en reizen!

More Posts - Twitter - Facebook

YOU MIGHT ALSO LIKE:

1 Comment

  1. Chelsey december 4, 2015

    How to be Parisian wherever you are wil ik ook nog graag hebben :)

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *