15 dingen die niemand vraagt | TAG!

office-925806_1920Ik heb eigenlijk nog nooit eerder een echte Tag ingevuld, en het leek me wel eens leuk! Ik keek op internet of er leuke tags waren en kwam deze ’15 dingen die niemand vraagt’ – tag tegen! Super leuke en grappige om iemand te leren kennen omdat – zoals de naam al doet blijken – je deze dingen eigenlijk nooit vraagt! Lees je mee?

1. Slaap je met de deuren van je kledingkast open of dicht?
Dicht, ik vind het namelijk echt vréselijk irritant als ze open staan. Ik vind het ook echt slordig staan als je zo in mijn chaotische kledingkast kan kijken, dus nog een reden om hem dicht te doen haha!

2. Neem je mini-flesjes shampoo enzo mee uit hotels?
Ik ga eigenlijk niet zo vaak naar hotels, maar als ik het doe neem ik eigenlijk nooit iets mee.  Eerlijk gezegd weet ik ook niet zo goed waarom, want ze gaan ze toch niet voor iemand anders gebruiken.

3. Heb je ooit een straatnaam bord gepikt?
Nog nooit! Wat moet je in hemelsnaam met een straatnaam bord? Het is nou niet dat ze zo mooi zijn dat ik hem graag in mijn kamer zou willen hangen. Wel heb ik  een klein straatnaam bordje gekocht van Bakerstreet bij het Sherlock Holmes huis! 

4. Gebruik je to-do lijstjes?
Ik hou van to-do lijstjes. Ik vind ze vooral super schattig en het leukste vind ik altijd om iets te markeren als ik het gedaan heb. Maar ik maak ze meestal voor het lijstje zelf, niet omdat ik ze nou zo super handig vind en ik me er ook echt aan houd!

5. Heb je sproeten?
Geen een! Stiekem vind ik dat wel een beetje jammer, want ik vind sproeten altijd super schattig. Waarschijnlijk is dit weer zo’n ding net als stijl haar of krullen: iedereen die ze heeft wil ze niet, en die ze niet heeft wil ze juist weer wel!

6. Heb je ooit in de bosjes geplast?
Heeft iedereen niet wel eens als kind in de bosjes geplast? Zonder groot succes uiteraard. Ik kan het in ieder geval niet ontkennen!

7. Hoe groot is je bed?
Gróót! Voor mijn achttiende verjaardag heb ik eindelijk een tweepersoonsbed gehad en hij is heerlijk!

8. Ben je lui?
Ik kan er niet onderuit: ja, ik ben super lui. En ik stel alles uit tot het laatste moment.. Echt iets wat ik af wil leren, maar daar ben ik waarschijnlijk ook te lui voor, haha!

9. Is er iets waar je je nu aan irriteert?
Hmm, good question… Op het moment eigenlijk niet. Of er is gewoon te veel waar ik me aan irriteer dat het teveel is om op te noemen.

10. Kauw je op pennen en potloden?
Nee, dat vind ik echt vies. Dat je van die afgeknauwde pennen hebt, bah! Vooral als je dan van iemand een pen leent en je hebt zo’n vieze achterkant. Mij niet gezien hoor!

11. Heb je bij de padvinders gezeten toen je klein was?
Nee, haha. Ik heb wel heel lang op voetbal gezeten, maar een padvinder ben ik niet.

12. Kijk je nog wel eens naar tekenfilms?
Uiteraard! Al moet ik toegeven dat ik niet meedeed aan de grote ‘Frozen’ hype. Maar tekenfilms vind ik zeker nog leuk om te kijken.

13. Tel je de treden als je de trap op loopt?
Soms, als ik haast heb dan doe ik het niet, maar anders wel. Het is gelukkig niet zo dat ik het móet doen, want als ik het niet wil dan doe ik het niet.

14. Dans je wel eens als er geen muziek te horen is?
Doesn’t everyone? Ook al dans ik toch liever op muziek, soms doe je even een blijdschap dansje (of een regendansje).

15. Weet je hoe je het oliepeil van je auto moet checken?
Ik heb werkelijk waar geen idee, maar ik heb ook geen rijbewijs dus misschien komt het nog!

Ik vond het een erg leuke tag om in te vullen en iedereen mag hem overnemen!

ANNA

Een 21 jarige online editor met een kleine lipstick verslaving én een grote voorliefde voor thee. Schrijft over haar vele interesses zoals beauty en fashion, maar ook gadgets en reizen!

More Posts - Twitter - Facebook

1 Comment

  1. […] tag kende ik nog totaal niet, maar ik zag hem voorbij komen op de blog van Anna. Ik vond hem wel bijzonder en grappig, dus ik ben heel benieuwd naar wat jullie ervan vinden. […]

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *