My Non-Beauty Favorites!

book-791884_1920Ik ben gek op alles wat met beauty en fashion te maken heeft, maar uiteraard zijn er nog veel meer dingen waar ik gek op ben!  Zo ben ik bijvoorbeeld verzot op lezen en het kijken van films en series!  Vandaag laat ik jullie een aantal van mijn favorieten zien die echt niets met beauty en fashion te maken heeft, zoals mijn favoriete boek en film! Bekijk hier mijn non-beauty favorites!

Atonement | Film
Deze film staat bij mij stipt op èèn. Nadat ik deze film op televisie had gezien heb ik meteen de film èn het boek besteld, omdat ik zo onder de indruk was. Daarnaast kreeg ik ook meteen een crush op James McAvoy – de hoofdrol speler van deze film. Atonement gaat over de 13-jarige schrijfster Briony Tallis die vele levens verandert wanneer ze de vriend van haar zus beschuldigt van een misdaad die hij niet heeft gepleegd… De film speelt zich af rondom de Tweede Wereldoorlog en het is een echte aanrader!

De Hemel Begint Bij Je Voeten | Boek
Dit boek heb ik al jaren en ik vind hem echt ge-wel-dig! Het is super mooi geschreven met tussendoor allerlei gedichtjes. De Hemel Begint Bij Je Voeten gaat over de 17-jarige Lennie Walker die plots haar zus en grote voorbeeld Bailey verliest. Daarnaast krijgt ze ook nog eens aandacht van 2 jongens, Joe de knappe, Franse nieuwe leerling en Toby, de vriend van Bailey. Zonder hulp van haar grote zus probeert ze zich te redden op dit onbekende terrein en heeft ze het gevoel dat de wereld in elkaar gaat storten. De Hemel Begint Bij Je Voeten is een emotionele achtbaan die je het liefst zo snel mogelijk wilt uitlezen.

"Het kost zo veel moeite om je niet te laten kwellen door wat er verloren is gegaan, maar je te laten betoveren door wat er is geweest."

Game Of Thrones | Serie 
Ik ben zelf trouwens echt een latertje op het gebied van Game Of Thrones, want ik begon pas aan deze serie toen er al 2 seizoenen uit waren. Op een of andere manier trok het mij niet aan en snapte ik de hele hype rondom de serie niet. Dit was uiteraard totdat ik de eerste afleveringen zelf keek en ik in een keer het hele seizoen afkeek. Ik was verkocht! Game Of Thrones gaat over verschillende families uit het fictieve Westeros die strijden om de IJzeren Troon. Meer over Game Of Thrones lees je hier

Wat zijn jullie non-beauty favorites?

ANNA

Een 21 jarige online editor met een kleine lipstick verslaving én een grote voorliefde voor thee. Schrijft over haar vele interesses zoals beauty en fashion, maar ook gadgets en reizen!

More Posts - Twitter - Facebook

7 Comments

 1. evelien oktober 19, 2015

  Leuke favorieten! Mij lijkt game of thrones heel leuk <3
  Liefs! Evelien

  Beantwoorden
  • Anna oktober 19, 2015

   Game of Thrones is ook zeker een aanrader!

   Beantwoorden
 2. Moniek oktober 19, 2015

  Oh Game of Thrones <3! Ik kan niet wachten tot er weer een nieuw seizoen is!

  Beantwoorden
 3. Fleur Sophia oktober 19, 2015

  Wat super leuk dit! Mijn non-beauty favorieten zijn thee, kleine cactusjes en het LINDA tijdschrift!

  Beantwoorden
 4. Andrea oktober 19, 2015

  Dat boek lijkt me prachtig. Staat op de wishlist!

  Beantwoorden
 5. Janne oktober 20, 2015

  Wat lijkt die film me gaaf! Ik heb laatst Love, Rosie gekeken, weet niet of je die hebt gezien maar dat is ook zeker een aanrader! :)

  Beantwoorden
  • Anna oktober 20, 2015

   Love, Rosie ken ik inderdaad, die is erg leuk!

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *