MUST SEE SERIES OP NETFLIX!

must see seriesEen hele poos geleden plaatste ik een artikel over de Must See Films op Netflix, en ik vond het tijd om ook maar eens de must see series op een rijtje te zetten. Want ik moet eerlijk bekennen dat ik de laatste maanden eigenlijk alleen maar series kijk en bijna geen films (behalve in de bioscoop, dit is zowat een standaard wekelijks uitje)! Daarom heb ik vandaag voor jullie – naast de bekende Breaking Bad en Orange Is The New Black – 5 must see series op een rijtje gezet!

SHERLOCK

‘Sherlock is een Britse tv-serie en speelt zich af in het huidige Londen. Samen met zijn trouwe vriend Watson moet Sherlock allerlei mysteries oplossen, maar ditmaal met behulp van internet, telefoons en computers.’ Deze huidige versie van Sherlock is werkelijk waar briljant, spannend en simpelweg hilarisch. Het script is op een geweldige manier geschreven en wordt ook super vertolkt door Cumberbatch en Freeman. Helaas heeft deze serie nog maar 3 seizoenen van elk 3 afleveringen, maar deze duren gelukkig wel 1,5 uur!

ONCE UPON A TIME

‘Once Upon A Time gaat over een vervloekt stadje genaamd Storybrooke waar sprookjesfiguren gevangen zitten en niet meer weten wie ze echt zijn. Hun enige hoop is Emma Swan, de dochter van Sneeuwwitje en de Prins, want zij kan de vloek verbreken.’ Dit klinkt misschien een beetje als een kinderserie, maar ik kan je verzekeren: dat is het zeker niet! Er zit wel degelijk actie in, humor en voor de vrouwen: knappe mannen. Samen met Robin ben ik opnieuw aan deze serie begonnen en ook hij vind deze serie erg leuk!

BROADCHURCH

‘De kustplaats Broadchurch wordt opgeschrikt door de moord op de11-jarige Danny Latimer. Er worden veel verdenkingen uitgesproken en dat leidt tot onrust in het kleine plaatsje, want iedereen lijkt iets te verbergen te hebben…’ Deze serie heb ik zelf gevolgd op televisie en ik was erg verrast door hoé goed deze serie is. Ook was ik zelf erg verrast door het einde!

UNDER THE DOME

‘Een doodgewone stad genaamd Chester’s Mill wordt op een dag plotseling omringt door een mysterieuze koepel. Niemand kan Chester’s Mill nog in of uit gaan, en er breekt chaos en paniek uit. Ook is niemand geheim meer veilig.’ Van deze serie staat er nog maar 1 seizoen op Netflix en ondanks de vele kritieken vind ik deze heel erg goed! En voor de ladies: de hoofdpersoon Barbie (ja echt) is ook geen verkeerde kop om tegenaan te kijken ;-)!

THE BLACKLIST 

‘Top crimineel Raymond Reddington geeft zichzelf aan bij de FBI om mee te werken andere criminelen op te pakken. Hij heeft alleen één voorwaarde: hij praat alleen maar met Elizabeth Keen, een vrouw die geen idee heeft wie Reddington is.’ Ik heb deze serie vaak op televisie voorbij zien komen maar hij trok nooit echt mijn aandacht. Maar toen ik samen met Robin één aflevering had gezien waren we verkocht, en sindsdien keken we elke maandagavond trouw naar de Blacklist. Deze serie is super spannend, erg onvoorspelbaar en de hoofdrol speler Reddington is simpelweg geniaal!

Welke Netflix serie is jouw favoriet?

YOU MIGHT ALSO LIKE:

ANNA

Een 21 jarige online editor met een kleine lipstick verslaving én een grote voorliefde voor thee. Schrijft over haar vele interesses zoals beauty en fashion, maar ook gadgets en reizen!

More Posts - Twitter - Facebook

YOU MIGHT ALSO LIKE:

6 Comments

 1. Ilona december 28, 2015

  Ik kijk regelmatig series op netflix, maar moet toegeven dat ik deze nog nooit gezien heb. Under the dome en The blacklist lijken me wel interessant, misschien dat ik eens moet gaan beginnen met een van de 2. Liefs Ilona

  Beantwoorden
 2. Bettie december 29, 2015

  Broadchurch en under the dome zijn leuk!!

  Beantwoorden
 3. Jeroen december 31, 2015

  Je vergeet Marco Polo, Jessica Jones, Sence8 ;). must see on Netflix

  Beantwoorden
  • ANNA januari 2, 2016

   Haha je hebt helemaal gelijk. Ik had maar plek voor 5 op mijn lijstje! Jessica Jones moet ik nog aan beginnen, maar lijkt me erg interessant.

   Beantwoorden
 4. Claudia januari 2, 2016

  Sherlock is echt goed! Orphan black is ook een hele goede serie. Ik ben nu nog bezig met Dexter :)

  Beantwoorden
 5. Myrthe januari 4, 2016

  Sherlock en Broadchurch vond ik geweldig! Under the dome kende ik nog niet, maar die lijkt me ook wel wat!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *