L’Oreal Paris Lifestyle Guide 2016

We zitten alweer eventjes in 2016, maar door de drukke dagen en de stress rondom mijn stageverslag heb ik geen tijd gehad voor mijn blog! Maar daar komt nu uiteraard verandering in. Ik heb besloten om dit jaar maar eens geen voornemens te maken, want daar kan ik me meestal maar een maandje of twee aan houden. Wel heb ik besloten om dit jaar beter mijn best te doen op elk gebied, en om me daar mee te helpen kocht ik de L’Oréal Paris Lifestyle Guide 2016!

De Lifestyle Guide is ingedeeld in een aantal thema’s zoals sport, fashion, living, beauty en taste. Als je het boekje openslaat heb je telkens op de ene pagina tips & tricks en op de andere pagina een soort van weekplanner! Super handig dus om elke week bij te houden wat je gaat doen, en daarnaast ook nog eens toffe tips & tricks.

Zoals ik al zei heb ik geen voornemens, maar het is nooit verkeerd om te proberen om gezonder/beter te leven, toch :-)! Met deze gave lifestyle guide komt dat zeker goed. Daarnaast vindt ik de indeling van de lifestyle ook super gaaf en hij staat super leuk op mijn bureau! Ik zit er nog aan te twijfelen om hem op te hangen, dat zou ook erg leuk zijn.

Ik weet niet zeker of deze nog verkrijgbaar is, maar het is zeker een aanrader!

YOU MIGHT ALSO LIKE:

ANNA

Een 21 jarige online editor met een kleine lipstick verslaving én een grote voorliefde voor thee. Schrijft over haar vele interesses zoals beauty en fashion, maar ook gadgets en reizen!

More Posts - Twitter - Facebook

YOU MIGHT ALSO LIKE:

1 Comment

  1. Fleur Sophia januari 22, 2016

    Oh wauw, ik wist helemaal niet dat deze bestond. Ziet er heel handig, leuk en inspirerend uit!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *