EASTER TIME!

paas ei recept

Morgen is het alweer zover: Pasen! Wat gaat een jaar toch snel hè? En wat ga ik op Pasen doen? Helaas… Ik moet Eerste Paasdag werken. Maar dat weerhoud mij er niet van om lekker in de Paas stemming te komen. Ik doe dit gewoon een paar daagjes eerder :-)! Kijk mee met wat ik allemaal gedaan heb!

Allereerst heb ik vrijdagmiddag een lekker (Paas) ei-potje gemaakt. Lekker met zalm, paprika en allerlei andere dingen, het was echt heerlijk! Ik kwam dit recept een paar dagen geleden tegen op kickstartyourhealth.nl en het is echt heel gemakkelijk te maken! Wil je dit zelf nou ook maken? Klik dan gewoon op de link, daar staat het recept :-).

2

paas ei recept

Daarnaast natuurlijk: chocolade. Ik denk dat bijna elke vrouw wel een zwakte heeft voor chocolade, en wat is nou beter dan gewoon een excuus te hebben om chocolade te eten! Ik heb dus een paar zakjes eieren ingeslagen die ik de komende dagen lekker ga oppeuzelen. Vooral de eieren van Milka zijn echt verrukkelijk (maar helaas dit keer uitverkocht)!

Tweede Paasdag ben ik gelukkig vrij van werk en hebben we een paasontbijtje met het gezin. Verder heb ik eigenlijk nog niet zoveel plannen, maar dat komt vast nog wel. Ik heb er in ieder geval zin in!

Wat gaan jullie doen met pasen?

 

YOU MIGHT ALSO LIKE:

ANNA

Een 21 jarige online editor met een kleine lipstick verslaving én een grote voorliefde voor thee. Schrijft over haar vele interesses zoals beauty en fashion, maar ook gadgets en reizen!

More Posts - Twitter - Facebook

YOU MIGHT ALSO LIKE:

8 Comments

 1. Denise april 4, 2015

  Oh mmm, ziet er super lekker uit!

  Beantwoorden
 2. Lilia | NAPPY HAIRZ april 4, 2015

  Dat ziet er echt te lekker uit <3 xo

  Beantwoorden
 3. Evelien april 4, 2015

  Het ziet er goed uit ja! Zeker iets wat je trots op tafel kunt zetten :)

  Beantwoorden
 4. Engelina e april 7, 2015

  Dat ziet er lekker uit zo’n ei-potje . Ik las het recept ook een paar dagen geleden maar vind die van jou er wel errug lekker uit zien

  Beantwoorden
  • Anna april 7, 2015

   Dankjewel! Ik moet zeggen dat hij ook erg lekker was, al zeg ik het zelf haha :-)!

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *