Ben ik wel een fashionista?!

1

Ik vind het héérlijk om te bloggen over fashion en beauty en ben hier ook diep geïnteresseerd in, maar of ik nou echt een ‘fashionista’ ben… Er zijn namelijk nog een aantal dingen die ik niet ‘kan’ of ‘doe’, terwijl je dat misschien wel zou verwachten van iemand die blogt over fashion & beauty. Ik heb vijf confessions voor je op een rijtje gezet, enjoy! 

Ik kan geen nagels lakken.
Het is echt waar, ik heb de motoriek van een 5 jarige en heb nog nooit mijn nagels mooi kunnen lakken. En dan niet het ‘mijn linkerhand ziet er goed uit maar mijn rechterhand niet’ probleem. Nee, ik kan het gewoon echt niet! Nou moet ik eerlijk toegeven dat ik de laatste tijd ook helemaal geen nagellak draag. Op het werk mogen wij namelijk geen nagellak op en ik ben simpelweg te lui om dit er iedere week weer af te halen en opnieuw op te doen. Maar als ik dan een keer nagellak draag, tja… Dan vraag ik het aan mijn moeder!

Ook lipstick kost moeite
Tegenwoordig kan ik gewoon lipstick op doen zonder me eigen te schamen, maar vroeger was dit helaas niet zo. Het is waarschijnlijk hetzelfde probleem als bij het vorige puntje: ik heb geen vaste handen. Altijd als ik lipstick opdeed zaten heel mijn mondhoeken onder en zat het onder en boven mijn lippen. Heel vervelend, maar gelukkig heb ik daar nu niet zoveel last meer van.

Ik draag nooit foundation
Nog een bekentenis: ik heb nooit foundation op! Dit betekend niet dat ik een perfecte huid heb en geen foundation nodig heb, maar mijn gezicht kan er niet zo goed tegen. Wanneer ik een puistje heb en ik draag foundation, heb ik de volgende dag nog meer puistjes. Stiekem vind ik het ook echt een gedoe om dit ’s avonds er weer af te halen. Meestal gebruik ik een cover stick om wat vlekjes te verstoppen, maar voor de rest is mijn gezicht puur natuur!

Make-uppen duurt zo’n 5 minuten
Ik ben niet zo iemand die in de ochtend urenlang voor de spiegel staat om haar make-up perfect te krijgen. Het duurt bij mij zo ongeveer 5 minuten om klaar te zijn, en dan zit alles erop en eraan, precies zoals ik het wil. Natuurlijk vind ik het wel leuk om urenlang te besteden aan mijn uiterlijk, vooral als ik een feestje heb of een speciale gelegenheid. Maar voor gewone dagen: nee hoor, dan blijf ik liever wat langer in mijn bedje liggen ;). 

Ik heb geen enkel MAC product
Ja echt, je leest het goed: ik heb nog geen enkel MAC product in mijn make-up collectie. Dit komt vooral omdat ik MAC heel erg duur vind, en ik mezelf er nog niet toe heb kunnen zetten om €20 aan een lipstick uit te geven. Als ik zie dat sommige bloggers in één aankoop 3 MAC lipsticks kopen, houd ik echt mijn hand op mijn hart. Wel heb ik nog superveel producten op mijn wishlist staan en ben ik zeker van plan om binnenkort toch echt mijn eerste MAC lipstick aan te schaffen :)! Als je aanbevelingen hebt hoor ik het graag! 

YOU MIGHT ALSO LIKE:

ANNA

Een 21 jarige online editor met een kleine lipstick verslaving én een grote voorliefde voor thee. Schrijft over haar vele interesses zoals beauty en fashion, maar ook gadgets en reizen!

More Posts - Twitter - Facebook

YOU MIGHT ALSO LIKE:

19 Comments

 1. Engelina juni 17, 2015

  Leuk om te lezen ! Ik zelf had eerder hetzelfde probleem met nagels lakken maar oefening baart kunst haha . Op het werk stond trouwens bij ons altijd een potje nagellak remover voor de dames die het ”vergeten” waren hun nagellak er af te halen .

  Beantwoorden
  • Anna juni 18, 2015

   Haha dat hebben ze bij ons inderdaad ook, ze zijn er goed op voorbereid!

   Beantwoorden
 2. Léonie juni 17, 2015

  Haha, dit is echt zo herkenbaar! Ik draag ook geen foundation, alleen een beetje BB cream. Op die manier kan mijn huid nog een beetje luchten en met foundation kan ie dat echt niet! Ik heb ook geen MAC producten. Ik vind 19 euro voor een lipstick echt té duur, terwijl ik de producten wel heel mooi vind.

  Beantwoorden
 3. Hahaha zo herkenbaar 😀 Nagels lakken duurt bij mij gemiddeld drie keer zo lang als bij een ander omdat ik er in slaag telkens enkele nagels te verprutsen! Vroeger zou ik ook gezegd hebben dat ik geen 19euro aan lipstick kon uitgeven, maar ik kocht onlangs mijn eerst mac-lipstick en heb er ondertussen nog drie andere gaan bijhalen 😀 Het is zooo verslavend omdat ze ook echt het geld waard zijn.

  Beantwoorden
  • Anna juni 18, 2015

   Ik denk dat ik er binnenkort ook echt eentje gaan aanschaffen, ze zien er zo mooi uit!

   Beantwoorden
 4. Ik heb ook maar 2 mac lipsticks, 1 echt volle prijs gekocht, de ander met vvv bonnen! Snap ook niet dat mensen er zo 3 tot 5 tegelijk kopen. HOE DAN, so expensive!

  Beantwoorden
  • Anna juni 19, 2015

   Bonnen zijn inderdaad erg handig om daar aan uit te geven, slim! Haha inderdaad, HOW?!?!

   Beantwoorden
 5. come-moda juni 18, 2015

  Hahah wat leuk om te lezen, dingen die voor mij van zelfsprekend zijn!

  Beantwoorden
 6. Nesrin juni 19, 2015

  Herkenbaar! Ik vind beauty & fashion heel leuk maar absoluut geen pro.

  Stiekem vind ik het veel leuker dat jij het verschil maakt hier. Je hoeft geen foundation en een MAC lipstick te hebben om een echte fashionista te zijn 😉

  Beantwoorden
 7. Laura - Dagelijkse hap juni 19, 2015

  Haha super leuk geschreven! 😀 Ik heb wel MAC lipsticks (meerdere eigenlijk), begin er niet aan! Het is een dure verslaving xD

  Beantwoorden
  • Anna juni 19, 2015

   Dankjewel! Haha dat lijkt me dus ook, maar ze zijn wel zo prettyyyyyy!

   Beantwoorden
 8. Nicole juni 19, 2015

  Wat leuk om te lezen! Ik heb ook moeite met lipstick. Ik krijg met name felle kleuren gewoon niet netjes aangebracht.

  Beantwoorden
  • Anna juni 19, 2015

   Dankjewel! Dat is ook echt een hel bij mij soms haha!

   Beantwoorden
 9. Lisa juni 19, 2015

  Ik herken me in elk punt! Ik beschouw mezelf ook niet echt als fashionista haha.

  Beantwoorden
 10. Keybykim juni 22, 2015

  Haha leuk artikel, ik was vroeger ook echt geen type die haar nagels mooi lakte en der makeup mooi deed. Nu kan ik haast niet zonder!

  Beantwoorden
 11. Florentine ♥ juni 22, 2015

  Wat een onwijs leuke post!!

  Beantwoorden
 12. Myrthe augustus 12, 2015

  Haha leuk om te lezen! Vooral nagels lakken erg herkenbaar.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *