A Romantic Evening | DIY

Westwing_Mood_Weinsale_FINA_NEULSamen met je lover op de bank, lekker tegen elkaar aangekropen terwijl je kijkt naar de Titanic. Maar natuurlijk niet voordat je een heerlijk diner met biefstuk ophebt. Cliché? Misschien. Heerlijk? Dat zeker! Samen met Westwing heb ik dè perfecte romantisch avondje samengesteld, inclusief een heerlijk recept!

Liefde gaat door de maag, dus een lekkere maaltijd mag op zo’n avondje dus echt niet ontbreken. En wat is er nu romantischer (en lekkerder) dan een biefstukje ;)! Speciaal voor jullie heeft Westwing een super receptje samengesteld voor dè perfecte biefstuk! Samen met bijvoorbeeld gebakken aardappeltjes en een groente naar keus heb je een heerlijk gerecht voor jou en je geliefde!

Biefstuk van de haas met groene peper
 • 2 biefstukjes van de haas van 200 gram elk
 • 20 gram boter
 • 1 eetlepel mosterd
 • 3 eetlepels brandy
 • 1 eetlepel olie
 • 2 eetlepels groene peperkorrels in pekel
 • 60 gram crème fraîche 
 • zout

Wrijf 1 eetlepel groene peper in het vlees. Je kunt hiervoor een vleesstamper gebruiken. Bak de biefstukjes in de boter in een koekepan. Haal ze eruit als ze aan beide zijden bruin zijn en houd ze warm. Voeg de brandy, mosterd, crème fraîche, de rest van de groene peper, een snufje zout aan de koekenpan toe en laat de saus op gematigd vuur iets indikken. Laat de biefstukjes nog even in de koekenpan opwarmen en serveer ze op een voorverwarmd bord met de saus.

heart shaped puff pastry cookies with strawberries on white plate for valentines

En naast het feit dat het een heerlijke maaltijd is, is samen dineren ook nog eens dè manier om lekker met zijn tweetjes te zijn. Bijkletsen, elkaar romantisch in de ogen kijken, het kan allemaal op deze überromantische avond. Super fijn als je het allebei erg druk hebt, of gewoon om lekker relaxt samen te zijn. Sluit het etentje af met een romantisch toetje, bijvoorbeeld met aarbeitjes en chocolade.

Na dit verrukkelijke etentje plof je samen lekker op de bank met een heerlijk glaasje wijn, om vervolgens naar een lekkere zoetsappige romantische film te kijken. Ook hiervoor heeft Westwing al een selectie voor je gemaakt: denk aan een Titanic of When Harry met Sally. Dus kruip lekker tegen je vriendje aan, sla een dekentje om jullie heen en geniet van een van deze toppers.

Uiteraard zijn staan er op de website nog véél meer ideetjes waarmee jij samen met je lover een super romantische avond kan beleven. Het belangrijkste is natuurlijk dat jullie lekker met zijn tweetjes zijn, maar èèn ding is zeker: na deze luxe avond zijn jullie weer helemaal hoteldebotel!

YOU MIGHT ALSO LIKE:

ANNA

Een 21 jarige online editor met een kleine lipstick verslaving én een grote voorliefde voor thee. Schrijft over haar vele interesses zoals beauty en fashion, maar ook gadgets en reizen!

More Posts - Twitter - Facebook

YOU MIGHT ALSO LIKE:

1 Comment

 1. kim september 3, 2015

  Heerlijk! Liefs Kim http://www.kimhofstee.nl

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *