De Nude Audio Move Bluetooth Speaker

1Als er iets is waar ik niet zonder kan (naast zuurstof en eten & drinken) dan is het wel muziek. Mijn omgeving verklaart mij soms voor gek, maar òveral waar ik heen ga neem ik muziek mee. Of het nou met de bus naar school is, of 5 minuutjes fietsen naar de stad: je zult mij altijd zien met oortjes in mijn hoofd. Daarom was ik ook erg blij toen ik deze Nude Audio Speaker ontving van GSMpunt.nl. Of het ook een succes is? Dat lees je hier! 

4Wat ik allereerst zo fijn vind aan deze speaker is dat hij lekker klein is. Je kunt hem handig in je zak stoppen, maar ook in je tas zal hij amper ruimte innemen. Ook is hij heel simpel om te gebruiken: je zet hem aan met het ‘aan-knopje’ en je verbind je telefoon met de speaker via bluetooth. That’s all! Maar niet getreurd, er zit ook een AUX ingang in waarmee je ook vanaf apparaten zonder bluetooth muziek kan afspelen!

2Met de Nude Audio Speaker kun je tot 8 uur lang achter elkaar muziek afspelen, wat ik een behoorlijke tijd vind. Daarna kun je hem gewoon opladen met het kabeltje dat meegeleverd is, super handig! Een functie die bij mij wel goed van pas zal komen is dat hij spatwater proof is (lees:onhandig). Voor meer technische specificaties kun je het beste even hier een kijkje nemen, wat daar ben ik niet zo’n held in.

One good thing about music, when it hits you, you feel no pain. 
- Bob Marley

En dan uiteraard het belangrijkste gedeelte: de kwaliteit! Ik zal eerlijk zeggen dat ik hem een beetje onderschat had. Voor het kleine apparaatje wat het is komt er een erg goede kwaliteit uit! Dit was trouwens ook de mening van andere waaraan in het liet horen. Voor de prijs – €39,99 – krijg je een speaker van goede kwaliteit die ook nog eens super handig is om mee te nemen! 

3

Ben je geïnteresseerd in de Speaker? Dan kun je hem hier kopen! Daarnaast heeft GSMpunt nog andere leuke accessoires, maar ook leuke accessoires voor bijvoorbeeld je Samsung telefoon! Ikzelf vind deze speaker een super leuke gadget die je voor een goede prijs kunt kopen.

Wat is jullie favoriete liedje op dit moment? 

 

YOU MIGHT ALSO LIKE:

ANNA

Een 21 jarige online editor met een kleine lipstick verslaving én een grote voorliefde voor thee. Schrijft over haar vele interesses zoals beauty en fashion, maar ook gadgets en reizen!

More Posts - Twitter - Facebook

YOU MIGHT ALSO LIKE:

6 Comments

 1. Fleur Sophia oktober 23, 2015

  Wat een mooi en cute apparaatje!

  Beantwoorden
 2. Estrella oktober 23, 2015

  Ik heb toevallig ook onlangs een review geschreven over hetzelfde speakertje. Ondanks dat ik niet zeker wist of ik het wel vaak zou gebruiken, blijkt dat wel het geval! Ik kan nu lekker nog even muziek luisteren op bed of meezingen tijdens het koken. Ideaal!

  Beantwoorden
  • Anna oktober 23, 2015

   Wat leuk om te horen! Ik denk ook zeker dat ik hem vaker ga gebruiken. Super handig als je alleen thuis bent haha.

   Beantwoorden
 3. Kelly oktober 23, 2015

  Dit klinkt als een fijn ding! & Wat heb je een leuke blog, ik ga je volgen! :)

  Beantwoorden
 4. Kim oktober 23, 2015

  Leuk apparaatje en al veel positieve reviews over gelezen :) Zelf heb ik een mini-speaker van Philips, zo fijn om altijd gemakkelijk naar (goede kwaliteit) muziek te luisteren!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *