Mijn Otterbox Strada Folio Case!

otterbox strada folio telefoonhoesje Het vinden van hèt perfecte hoesje voor mijn iPhone 6 blijkt niet altijd even makkelijk te zijn. Eerlijk is eerlijk: er zijn honderden leuke hoesjes, maar iets wat ik ècht nodig heb is een hoesje wat mijn kostbare telefoon uitermate goed beschermt èn lang meegaat. Van GSMpunt kreeg ik deze Otterbox Strada Folio Case opgestuurd en ik was erg enthousiast. Is dit het hoesje dat mijn telefoon nodig heeft?

Wat zo fijn is aan dit hoesje is dat hij is gemaakt van echt leer; hij oogt en voelt aan als super goede kwaliteit. De binnenkant van het hoesje – waar je je telefoon in klikt – is gemaakt van rubber en niet van plastic. Doordat de buitenkant hard is en de binnenkant zacht worden je telefoon het beste beschermt als je hem laat vallen.. Ideaal!

otterbox strada folio telefoonhoesje

Een ander groot voordeel vind ik de sluiting. Deze is magnetisch, maar heeft geen lipje die je moet omslaan (en die dus kan afbreken etc.). Vroeger heb ik me wel eens helemaal suf gezocht naar een hoesje met zo’n sluiting, toen nog voor mijn iPhone 4. Ook alle knopjes en openingen zijn ook goed bereikbaar met dit hoesje, zodat je gewoon muziek kunt luisteren en heb kan opladen.

otterbox strada folio telefoonhoesje

Het enige nadeel wat ik zou kunnen noemen is dat het echt een workout is om je telefoon eruit te krijgen. Dit komt omdat hij juist zo goed beschermt is en helemaal in het hoesje zit, in plaats van dat hij er een beetje bovenuit steekt. Het voordeel is wel dat je zeker weet dat je telefoon nooit uit je hoesje zal vallen!

Deze Otterbox Strada Folio Case voor mijn iPhone 6 kost €49,95 en is daarom dus aan de erg dure kant. Persoonlijk zou ik niet zo snel zo’n duur hoesje kopen, maar als je echt wilt investeren in een goed hoesje die je telefoon optimaal beschermt, dan zou ik deze zeker aanraden! Uiteraard zijn er op de site nog veel meer leuke hoesjes te vinden! Daarnaast hebben ze ook nog allerlei andere leuke Apple accessoires!

Wat vinden jullie van deze Otterbox Strada Folio case?

YOU MIGHT ALSO LIKE:

ANNA

Een 21 jarige online editor met een kleine lipstick verslaving én een grote voorliefde voor thee. Schrijft over haar vele interesses zoals beauty en fashion, maar ook gadgets en reizen!

More Posts - Twitter - Facebook

YOU MIGHT ALSO LIKE:

2 Comments

 1. Leny januari 19, 2016

  Inderdaad een stevig en perfect hoesje, maar ik krijg de telefoon er niet meer uit, terwijl ik dat wel wil. Ik durf de boel niet te forceren. Weet iemand een trucje hiervor?

  Beantwoorden
  • ANNA januari 19, 2016

   Hij is inderdaad erg stevig. Wat ik doe is eerst rechtsboven in de hoek op het stukje hoesje drukken totdat mijn iPhone er een klein beetje uit is, en dan hetzelfde rechtsonder. Dan kun je hem er gewoon uithalen! Hoop dat je er iets aan hebt!

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *