FAB. x HEMA Power Bank

3

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat de Hema een super toffe samenwerking had met Fab. Zo hadden ze regenlaarzen, telefoonhoesjes, sieraden en nog veel meer leuke dingetjes. Ik heb zitten twijfelen wat ik zou kopen en ben uiteindelijk voor deze superschattige fabulous power bank gegaan. Ik wilde toch al een powerbank aanschaffen, en wie wil er nou geen roze power bank?!

4

Wat de Hema zelf zegt over deze power bank: ‘Fab. power bank is een draagbare batterij voor smartphones en andere apparaten. Herlaad je smartphone tot 1,5 keer afhankelijk van het type smartphone.’ Ik heb mijn telefoon er nog niet helemaal mee opgeladen, maar ik zou zeggen dat ik mijn iPhone 6 hiermee 1 maal zou kunnen opladen. Waarschijnlijk als je een telefoon hebt met een kleiner scherm zou dit meer zijn.

Eigenlijk kocht ik de power bank omdat ik dacht ‘dat is kei handig om in mijn tas te hebben als ik een keer vergeten ben mijn telefoon op te laden en mijn oplader vergeet.’ Helaas gaat dat niet helemaal op, want je hebt namelijk het kabeltje nodig van de oplader om hem op te laden. (Misschien is dat normaal bij een power bank, ik heb er nog nooit een gehad?) Er zit namelijk wel een kabeltje bij om de power bank mee op te laden, maar niet het kabeltje van om je telefoon mee op te laden. Eigenlijk is dat ook best logisch, aangezien niet elke telefoon dezelfde aansluiting heeft.

5

Desondanks is het toch best een handig ding als je eventjes je telefoon moet opladen en je hebt geen stopcontact. De kwaliteit is natuurlijk niet super – waarschijnlijk heb je aan een andere power bank meer, maar het gaat er vooral om dat hij het doet en dat je deze leuke limited edition power bank van Fab hebt, toch?

De FAB. x HEMA PowerBank kost €12,- en is exclusief verkrijgbaar bij de HEMA. 

ANNA

Een 21 jarige online editor met een kleine lipstick verslaving én een grote voorliefde voor thee. Schrijft over haar vele interesses zoals beauty en fashion, maar ook gadgets en reizen!

More Posts - Twitter - Facebook

4 Comments

 1. Mylou oktober 30, 2015

  Ik had ze al zien liggen bij de Hema en vond ze zo schattig! Ik heb al meerdere powerbanks, dus een beetje onnodig zou het wel zijn als ik ‘m mee nam. Een kabeltje voor je telefoon zit er soms wel bij en soms niet, ik heb een powerbank waar een kabeltje bij zat met allerlei opzetstukjes voor verschillende telefoons.

  Beantwoorden
  • Anna oktober 30, 2015

   Mysterie opgelost! Dat zou inderdaad een beetje onnodig zijn, je kan er toch maar eentje gebruiken haha.

   Beantwoorden
 2. Fleur Sophia oktober 30, 2015

  Ik vind hem er super leuk uitzien, maar nu ben ik nog wel benieuwd naar hoelang/hoevaak hij je mobiel kan opladen..

  Beantwoorden
 3. Saskia | SASHIONBLOG oktober 30, 2015

  Wat een leuke! Ik heb zelf een oersaaie powerbank van de Action. Daar zat wel een kabeltje bij, die toevallig ook in mijn telefoon past, haha! Dus daar heb ik dan weer geluk mee, dan hoef ik er niet zo hard aan te denken om óók nog een kabeltje mee te nemen! Met die van de Action kan ik trouwens 1.5 keer opladen. Ben wel benieuwd hoe vaak dat met deze is als je hem écht hebt uitgeprobeerd! :)

  – Saskia

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *