De Proefparade: de #TAG-editie!

Afgelopen zondag ben ik samen met Robin naar Amsterdam afgereisd om naar het branddate event De Proefparade te gaan! Bij dit event, georganiseerd door Mr. Goodiebag lieten meerdere merken ons proeven van de laatste trends aangaande handige gadgets, vernieuwende apps en strak vormgegeven technologie (TAG). Hier mochten wij kennismaken met vier toffe (tech)merken: TomTom, SkullCandy, Storytel en Rollei!

We werden warm verwelkomd met een hapje en een drankje en er werd ons verteld wat de bedoeling was. We zouden letterlijk gaan ‘daten’ met deze merken om wat meer over ze te weten te komen. Helaas was er een merk die had moeten afzeggen, maar dat mag de pret natuurlijk niet drukken!

Allereerst gingen we naar StoryTel – een merk waar ik eerder nog niet van gehoord had, maar die super interessant bleek! StoryTel is een soort Spotify of Netflix, maar dan voor luisterboeken! Voor €9,99 per maand kun je onbeperkt naar duizenden Nederlands- en Engelstalige boeken. Er zijn echt heel veel leuke boeken beschikbaar, zoals de Hunger Games serie en De Weeffout In Onze Sterren!

Daarna gingen we naar SkullCandy: het bedrijf van de gave koptelefoons. Bij SkullCandy mochten we allerlei koptelefoon proberen, zoals een draadloze of eentje met een ingebouwde subwoofer die je aan en uit kunt zetten. De kwaliteit die eruit komt is geweldig, dus misschien ga ik er zelf wel eentje aanschaffen!

Daarnaast had je nog TomTom, maar omdat iedereen hierop af ging en het erg druk was hebben we deze maar overgeslagen. Wel hebben we hun nieuwe gadget kunnen zien: namelijk een mini cameratje zoals een GoPro waarmee je alles kunt filmen! Als laaste gingen we langs Rollei: een Duitse maker van camera apparatuur. Voor allerlei soorten statieven of selfie-sticks voor je telefoon óf camera ben je hier aan het juiste adres, en ook wij kregen een statiefje mee naar huis!

Met de heerlijke verse oliebollen en de prachtige kerst versierde zaal hebben wij het erg naar ons zin gehad bij deze branddate. Mr. Goodiebag heeft ons met deze Proefparade laten kennismaken met hele gave merken en nieuwe technologieën en wij hebben al met al een erg leuke dag gehad! Uiteraard kregen we dit event georganiseerd door Mr. Goodiebag een Goodiebag mee die we bij de merken konden vullen. 

YOU MIGHT ALSO LIKE:

ANNA

Een 21 jarige online editor met een kleine lipstick verslaving én een grote voorliefde voor thee. Schrijft over haar vele interesses zoals beauty en fashion, maar ook gadgets en reizen!

More Posts - Twitter - Facebook

YOU MIGHT ALSO LIKE:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *