Hallo Londen, daar ben ik weer!

Weet je wat zo leuk is aan het artikel van vandaag? Op het moment dat je dit leest, zit ik wéér in Londen! Maar ongeveer een maand geleden was ik vier daagjes met school in Londen, en naast het feit dat ik heel veel gelopen heb en ook nog een paar dingetjes geleerd heb, heb ik ook nog een aantal foto’s gemaakt. Omdat het zo hectisch was heb ik mijn camera helaas bijna niet gebruikt, maar toch zijn er een paar toffe foto’s uitgekomen. Kijk je mee?

Momenteel ben ik echt verliefd op letterverlichting! Ik vind het gewoon een super toffe uitstraling hebben, en het is absoluut sfeervol. In Londen heb je vele restaurants en cafe’s met letterverlichting, en zelfs ons hostel deed mee aan deze trend!

We hebben vele dingen bezocht, waaronder het National History Museum. Zeker een leuk (gratis) museum om aan te raden, maar ik was ook erg onder de indruk door de architectuur. Want kijk eens wat een prachtig, kolossaal gebouw dit is. Mijn eerste foto is trouwens de voorkant van het National History Museum. Is het niet prachtig!

Dit was voor mij de derde keer dat ik in Londen was, en momenteel ben ik dus voor de vierde (!!!) keer in Londen. Maar eerlijk waar, ik kan echt niet genoeg krijgen van deze stad. De sfeer vind ik geweldig, overal leuke hotspots, en is het niet heerlijk dat je maar 1 minuut op de metro hoef te wachten, om vervolgens binnen 5 minuten bij de halte te zijn waar je heen wilt. Vroeger was het echt mijn droom om in Londen te wonen en te werken, en alhoewel ik deze droom niet meer zoveel heb (lees: vriend en familie), weet ik zeker dat ik nog veel vaker in deze stad zal komen!

Zijn jullie wel eens in Londen geweest?

 

YOU MIGHT ALSO LIKE:

ANNA

Een 21 jarige online editor met een kleine lipstick verslaving én een grote voorliefde voor thee. Schrijft over haar vele interesses zoals beauty en fashion, maar ook gadgets en reizen!

More Posts - Twitter - Facebook

YOU MIGHT ALSO LIKE:

3 Comments

 1. Elien juni 22, 2016

  WAUW prachtige foto’s! London is prachtig, ik heb vorig jaar met mijn vriend een citytrip gedaan en ik was helemaal verkocht!

  X Elien I http://www.littlelouvain.com

  Beantwoorden
 2. Sandra juni 23, 2016

  Wow, voor een 4e keer al? Gaaf! Ik ben er zelf nog nooit geweest haha. Mooie foto’s! De voorkant van het National History Museum ziet er inderdaad écht mooi uit!

  Beantwoorden
 3. Fabiën juli 1, 2016

  Wat leuk! Je hebt echt een prachtige blog! ☺️ Liefs, Fabiën.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *