Winterjassen tijd!

1

Ondanks het mooie weer van de afgelopen tijd, kunnen we binnenkort toch nog alleen maar met onze winterjas naar buiten! Maar of dat erg is? Helemaal niet! Er zijn zó veel leuke winterjassen op het moment, dat ik er zelfs een beetje zin in heb. Zelf koos ik voor deze prachtige jas van Sevenbien!

De jas die ik koos is van Jacqueline De Yong, een merk waar ik al  meerdere kleding van heb. Ik heb al een grijze mantel winterjas dus ik wilde nu eigenlijk wel iets heel anders, daarom ging ik voor deze mooie zandkleurige jas met een capuchon (wat ik altijd hèèl handig vind!). Naast deze jassen hebben ze trouwens nog veel meer keuze, van faux fur tot bomberjacks! Zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen.

2

Ik had nog niet eerder van de Sevenbien gehoord, maar ik ben erg positief! Ze verkopen namelijk super leuke items, maar dan voor een betaalbare prijs. Ik vind bijvoorbeeld webshops als ModeMusthaves super leuk, maar ze zijn zò duur. Maar bij Sevenbien kocht ik deze super gave schoentjes voor maar €15! En de kwaliteit is voor deze prijs er goed.

3

Wat ik ook erg fijn vond was dat er geen verzendkosten bij zaten en dat je de bestelling de volgende dag al ik huis had, helemaal super dus! Als je op zoek bent naar een nieuwe goedkope winterjas dan zou ik zeker even naar de collectie van SevenBien kijken!

Wat vinden jullie van deze winterjas? 

ANNA

Een 21 jarige online editor met een kleine lipstick verslaving én een grote voorliefde voor thee. Schrijft over haar vele interesses zoals beauty en fashion, maar ook gadgets en reizen!

More Posts - Twitter - Facebook

3 Comments

 1. Fleur Sophia november 9, 2015

  Wat een leuke nieuwe jas! Zelf ben ik ook nog opzoek naar een goede/warme winterjas, maar ik wil het liefst een lange grijze coat..

  Beantwoorden
 2. Rochella november 9, 2015

  Ik vind de schoenen erg leuk, en voor die prijs! Ze zien er duurder uit. De jas lijkt me ook heerlijk warm, mooie keuze. xoxo

  Beantwoorden
 3. Sanne november 13, 2015

  Oee mooie jas! :)

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *