THE BEAUTYCRUSH | STYLE INSPO #1


10rvlhi

Als er een iemand is waar ik echt tegenop kijk, dan is het Sammi wel van BeautyCrush. Het is een prachtige dame met een geweldige stijl, maar daarnaast is ze ook echt super grappig en vrolijk. Naast bloggen heeft ze ook een YouTube kanaal waar ze regelmatig filmpjes plaatst. Haar kanaal en blog gaan vooral over fashion en beauty en past dus precies in mijn straatje.

Sammi’s kledingsmaak verschilt van chic tot stoer, maar elke dag ziet ze er tip-top uit. Zo draagt ze de ene dag een prachtige jurk en heeft ze de volgende dag een boyfriend jeans aan met toffe sneakers. Ook heeft ze een sleeve, maar zelfs met haar prachtige zwart-wit tatoeages ziet ze er meestal super vrouwelijk uit. Zij is één van die meiden die er echt super tof uitziet met tattoo’s, waardoor je bijna zelf zo’n sleeve zou willen.

2vma3gz

2qk8qro

Een andere reden waardoor ik erg tegen haar opkijk is haar lichaam. In de afgelopen jaren heeft ze super hard aan haar lichaam gewerkt, en het is echt to die for. Ik kan me daar goed in herkennen, want mijn lichaam is ongeveer net zo als zij die paar jaar geleden was. Ze is echt een inspiratie voor mij om ook nog wat af te vallen en er zo uit te zien als haar.

Ook voor haar kapsel zou ik een moord doen. Nou staan krullen mij helaas niet zo goed, maar wat ik toch niet zou doen voor de mogelijkheid om zo’n kapsel te rocken… haha! Wel moet ik erbij zeggen, dit is niet haar echte haar. Ze moet hier om de zoveel tijd gewoon voor betalen en het laten invlechten, but it’s definitely worth it. 

ei4db4

Als je haar nog niet kent zou ik je zeker aanraden om een kijkje te nemen op haar blog en haar Youtube kanaal. Haar filmpjes zijn erg leuk om naar te kijken; het is een hele vrolijke en spontane meid en dat komt echt over in haar filmpjes. Ook filmt ze beauty hauls waarbij ze de kleding past, waardoor je echt ziet hoe ze haar kleren stijlt. Daarnaast maakt ze ook échte styling video’s voor bijvoorbeeld sneakers of sweaters, waarin ze laat zien hoe je ze chic of casual kan dragen.

Je kunt Sammi vinden op:

Haar Blog
Youtube
Instagram
Twitter

Alle foto’s komen van Sammi’s blog. 

ANNA

Een 21 jarige online editor met een kleine lipstick verslaving én een grote voorliefde voor thee. Schrijft over haar vele interesses zoals beauty en fashion, maar ook gadgets en reizen!

More Posts - Twitter - Facebook

4 Comments

 1. Joy april 8, 2015

  Nice, ik volgde haar nog niet op YouTube maar meteen gedaan!

  -X-

  Beantwoorden
 2. Nisrine Sahla april 9, 2015

  Hoi Anna! Ik heb je genomineerd voor de Liebster Award! Op http://www.demoderedacteur.wordpress.com, kun je het artikel vinden! Succes!

  Beantwoorden
 3. Manon Dijkhuizen april 12, 2015

  Ik kende haar nog niet, maar ze ziet er inderdaad prachtig uit! x

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *