I’VE BEEN SHOPPING | SHOPLOG #1

1

Ja, ja het is zover: ik heb weer eens te veel geld uitgeven. Dit vind mijn bankrekening niet zo leuk, maar ik zelf natuurlijk wel! Ik heb me eigen goed in bedwang gehouden en maar een paar dingetjes gekocht, maar ik ben er wel super blij mee. Zo heb ik kleren gekocht, super gave schoenen en een boek! Kijk maar mee :-).

Allereerst de kleren… Ik had een dagje vrij van school en dit was het perfecte excuus om weer eens naar de Primark te gaan. Ik ging samen  met een vriendin naar de Primark in Eindhoven, maar ik moet toegeven dat ik deze niet de fijnste Primark vind. Ik heb niet veel kunnen vinden, maar heb toch een aantal leuke dingetjes gescoord!

tas primark tas primark

 

Allereerst vond ik een super schattig shirtje, dat echt precies goed past. Hij is niet te groot, niet te klein en… Hij was maar €10,-. Een koopje dus! Daarnaast vond ik ook echt een super vette tas. Ik heb lang getwijfeld of ik hem mee zou nemen – lees: tassenverslaving – maar kon hem uiteindelijk toch echt niet laten liggen.

2

3
Daarnaast heb ik lastminute ook nog eens een boek besteld. Al heel lang wilde ik het boek How To Be Parisian en heb hem op een dinsdag avond om 10 voor 11 toch nog bij bol.com besteld, zodat ik hem de volgende dag in huis had. Het boek gaat naast mode ook over liefde en lifestyle, en er zit onwijs veel humor in. Ik ben nog niet ver met lezen, maar tot nu toe is het zeker een aanrader.
Toen mijn moeder het boek oppakte en begon te bladeren zei ze: ‘Ja, dit is echt een Anna-boek!’

how to be a parisian book

Tot slot heb ik bij H&M ook nog eens super leuke schoenen gekocht. Het moet nu alleen nog eventjes mooi weer worden zodat ik zo ook daadwerkelijk kan gaan dragen. Het was wel een  heel gedoe om ze te krijgen: toen ik ze in het boekje zag staan en wilde bestellen waren alle maten uitverkocht! Als koppig persoon die ik dan ben heb ik steeds gecheckt of ze er weer waren, en toen dit zo was heb ik ze meteen besteld! Maar het was het waard, ze zijn echt prachtig!

7

h&m schoenen

Ik denk dat ik me nu maar weer in bedwang moet gaan houden en eventjes moet gaan sparen. Maar ik ben echt super blij met mijn aankopen. Wil je ze ook eventjes bekijken? Ik zal de links voor de spulletjes hieronder neerzetten :-)!

How To Be Parisian
Schoenen H&M

ANNA

Een 21 jarige online editor met een kleine lipstick verslaving én een grote voorliefde voor thee. Schrijft over haar vele interesses zoals beauty en fashion, maar ook gadgets en reizen!

More Posts - Twitter - Facebook

20 Comments

 1. Jamey Herben maart 20, 2015

  Wat een coole schoenen!! <3

  Beantwoorden
  • Anna maart 20, 2015

   Dankjewel!! Ik vind ze zelf ook echt super gaaf!

   Beantwoorden
 2. Manon maart 20, 2015

  Wat een leuke spulletjes! Ik vind vooral die tas érg leuk :)

  Beantwoorden
  • Anna maart 20, 2015

   Dankjewel! Ik vind hem ook echt super!

   Beantwoorden
 3. Iep maart 20, 2015

  Wat een super leuke aankoopjes!

  Beantwoorden
  • Anna maart 20, 2015

   Dankjewel, ik ben er ook erg blij mee :-)!

   Beantwoorden
 4. Sanne maart 22, 2015

  Leuk bericht Anna! En wat een leuke spullen haha :-) xx

  Beantwoorden
  • Anna maart 22, 2015

   Haha dankjewel :-)! Vooral die tas he haha

   Beantwoorden
 5. Super leuke items! Ben heel benieuwd naar dat boek, misschien leuk om een review te schrijven als je hem uit hebt!

  Beantwoorden
  • Anna maart 23, 2015

   Dankjewel! Dat is een super goed idee, dat zal ik zeker doen :-)!

   Beantwoorden
 6. bertine maart 24, 2015

  wat een leuke trui is dat!

  Beantwoorden
 7. Eline maart 24, 2015

  Instant crush op je schoenen! Leuke shoplog! X

  Beantwoorden
  • Anna maart 25, 2015

   Dankjewel, ik zelf ook haha! x

   Beantwoorden
 8. Yellow Hippo maart 25, 2015

  Zeer leuke blog en heel mooie stijl :)

  Beantwoorden
  • Anna maart 25, 2015

   Dankjewel, dat is echt super leuk om te horen!! :-)

   Beantwoorden
 9. Evelien maart 27, 2015

  Hahaha, en nu weer sparen zodat je je over een tijdje weer schuldig kunt voelen! 😉 A girl’s gotta do what a girl’s gotta do! Het boek kwam ik vandaag al eerder tegen op Instagram, ziet er leuk uit! Ga er misschien maar eens research naar doen en waarschijnlijk dan ook kopen :)

  Beantwoorden
  • Anna maart 28, 2015

   Hahaha precies! Shoppen zit in ons DNA :-). Het boek is echt super leuk! Niet alleen leuk en grappig om te lezen, maar hij ziet er ook super mooi uit!

   Beantwoorden
 10. Darkest Colour april 11, 2015

  Hi! Ik heb je genomineerd voor de Liebster Award! Op http://www.darkestcolour.blogspot.nl kun je het artikel vinden! Veel plezier en succes bij het beantwoorden van de vragen. Laat je het me weten als je ze beantwoord hebt? Liefs, Shanna van Darkest Colour X

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *