Nieuwe Schoenen | Adidas & Est1842

11

Mijn plan om niet veel geld uit te geven ging redelijk goed, totdat ik een mailtje kreeg van Zalando… De witte Adidas Originals Superstar die ik zo graag wilde hebben waren èindelijk weer in mijn maat beschikbaar. En toen zag ik ook nog eens dat ze voor een heel mooi prijsje verkrijgbaar waren! Dan zit er eigenlijk nog maar één ding op: ik moest en zou die schoenen bestellen. En toen ging het mis, want ik laat jullie niet één, maar twee paar nieuwe schoenen zien!

6

7

Allereerst dus de Adidas Superstars. Ik moet bekennen: ik heb ze niet halsoverkop besteld, maar ik heb eerst wel eventjes getwijfeld of ik het wel moest doen. De zomer is namelijk voorbij en witte schoenen in de herfst en winter is misschien niet het beste idee. Maar ja, als je al zolang je zinnen hebt gezet op een paar schoenen en ze zijn eindelijk beschikbaar; dan koop je ze. Bij Zalando waren ze nu maar €60,- en met het aanmelden voor de nieuwsbrief kreeg ik ook nog eens €5,- korting, dus heb ik uiteindelijk maar €55,- voor deze schatjes. Ik kon echt niet wachten tot ik ze binnenkreeg en ik kan verklappen: ze zitten als gegoten!

9

10

Daarnaast kreeg ik ook nog eens deze schoenen in handen. Ze zijn van Est 1842 en ze zijn echt zo tof! Zoals je kunt zien hebben ze een giraffe printje en ze zijn van echt leer. Ik kan begrijpen dat het niet iedereen zijn smaak is, maar ik vind ze echt super stoer. Ze zitten ook erg lekker en de buitenkant is super zacht. In tegenstelling tot mij Adidas zijn deze iets beter geschikt voor de winter en zijn ze wat meer ‘viezigheid-proof’.

Als ik er dus niet aan denk dat ik wèèr een arme sloeber ben (lees: ik kocht ook een spiegelreflexcamera), ben ik super tevreden met mijn schoenen. Mijn schoenen verzameling is weer aangevuld en ik kan stijlvol het nieuwe seizoen in! I’m totally ready! 

Welk paar vind jij het leukst? 

YOU MIGHT ALSO LIKE:

ANNA

Een 21 jarige online editor met een kleine lipstick verslaving én een grote voorliefde voor thee. Schrijft over haar vele interesses zoals beauty en fashion, maar ook gadgets en reizen!

More Posts - Twitter - Facebook

YOU MIGHT ALSO LIKE:

9 Comments

 1. Marlotte september 11, 2015

  Wat een toffe schoenen heb je uitgezocht! Die van Est 1842 zijn heftig, maar wel heel gaaf!

  Beantwoorden
 2. Marloes september 13, 2015

  Aahhh, die witte Superstars heb ik van de week ook besteld (komt vandaag een artikel online) en ze zijn zó mooi! Ik ben er ook helemaal verliefd op :)

  Beantwoorden
  • Anna september 13, 2015

   Ik vind ze ook helemaal te gek! Ik ben benieuwd naar je artikel :)

   Beantwoorden
 3. Sanne september 13, 2015

  Hele toffe nieuwe schoenen!

  Beantwoorden
 4. Jolien september 14, 2015

  Wat een leuke schoenen! De Adidas Superstars staan ook al lang op mijn verlanglijstje.

  Beantwoorden
 5. Laura september 22, 2015

  Super leuke schoenen! Schoenen heb je nooit genoeg ;)!

  X Laura

  Beantwoorden
 6. Birgit Roobol oktober 6, 2015

  Ach, een vrouw heeft nooit genoeg schoenen toch! Ik heb die Adidasjes helemaal in het zwart, maar wit is toch ook wel héél erg leuk! X

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *