Mijn allereerste croptop! | Personal

IMG_7716
Waarschijnlijk denk je: lekker boeiend! of  nou en?!, maar ik wil het toch eventjes delen: ik heb mijn allereerste croptop gekocht! Voor veel mensen is een croptop een musthave wat ze in de zomer in hun kast hebben hangen en op straat zie je ook menig mensen rondlopen met een croptop. Als je niet weet wat een croptop is (say what!): een croptop is een shirtje dat aan de onderkant ingekort is, zodat je (een stukje van) je buik ziet.

Nu komt waarschijnlijk de volgende gedachte: waarom is dit in hemelsnaam zo speciaal?! Nou dat zou ik je vertellen! Ik heb croptops altijd super tof gevonden, maar ik heb altijd het gevoel gehad dat ze mij niet zouden staan. Ik ben namelijk niet mevrouw maatje 36. Maar steeds vaker zag ik mensen met ongeveer hetzelfde lichaam die een croptop aanhad, en ze zagen er super uit!

Uiteindelijk maakte ik de stap zelf ook. Ik zag in de H&M deze super schattige croptop hangen en ging hem passen. En eerlijk is eerlijk: ik vond dat hij me echt super leuk stond. Dit was echt een overwinning op mijzelf en ik was super blij. Nu ben ik zelfs overal aan het neuzen voor andere croptops!

Eerlijk is eerlijk: het is wel een beetje een wijde croptop en ik ga er nog echt niet aan wagen om een strakke, korte croptop te dragen: dat gaat denk ik te ver. Maar met deze schattige gestreepte croptop ben ik echt super blij en wil graag meer van dit soort shirtjes gaan dragen. Ik hoef me in ieder geval niet meer te schamen als ik met een croptop naar de pashokjes loop, wat een opluchting! 1-0 voor Anna!

ANNA

Een 21 jarige online editor met een kleine lipstick verslaving én een grote voorliefde voor thee. Schrijft over haar vele interesses zoals beauty en fashion, maar ook gadgets en reizen!

More Posts - Twitter - Facebook

8 Comments

 1. evelien juli 14, 2015

  Oh ik snap precies wat je bedoeld, ik heb dat ook altijd! Maar wat goed dat je hem toch hebt gekocht, hij is ook echt super leuk. :-)

  Liefs! Evelien

  Beantwoorden
  • Anna juli 14, 2015

   Ah dankjewel, wat lief! 😊
   Ik ben er ook super blij mee moet ik zeggen!

   Beantwoorden
 2. Denise juli 14, 2015

  Hij is leuk!

  Beantwoorden
 3. Nesrin juli 14, 2015

  High five! Haha.

  Ik hou van strepen, leuke top Anna.

  Beantwoorden
  • Anna juli 14, 2015

   Haha ik ben tegenwoordig ook echt helemaal weg van strepen.
   Dankjewel!

   Beantwoorden
 4. Sandra juli 19, 2015

  Ik vind hem leuk! Crop tops zijn fijn als het zo warm is. :)

  Beantwoorden
  • Anna juli 20, 2015

   Dankjewel! Inderdaad ja, het is echt een uitkomst haha.

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *