I LOVE ROSÉ GOLD!

1

Iets wat écht in is op het moment is rosé goud, AND I LOVE IT. Ik vind het niet alleen een mooie kleur, maar het heeft ook een chique uitstraling. Ik gebruik rosé goud niet meer alleen voor mijn accessoires als horloges en armbanden, maar probeer het ook meer in mijn kamer decoratie te verwerken. Kijk maar eens mee!

Laatst was ik aan het rondsnuffelen bij de Hema en vond ik dit super leuke mandje. Met wat leuke spulletjes erin gebruik ik hem om mijn bureau wat op te fleuren, maar je kan hem eigenlijk overal wel neerzetten. Hij lijkt een beetje op de kopere mandjes van de H&M, maar deze was iets goedkoper: namelijk 6 euro! 

2

Ook van rosé kleurige accessoires kan ik geen genoeg krijgen. Allereerst mijn Michael Kors look-a-like horloge. Ik wil al jaren een echte Michael Kors, maar kan me er niet toe zetten om zoveel geld ervoor uit te geven. Dus tot die tijd doe ik het maar met deze van Ernest. Het horloge geeft je outfit toch iets chiquer vind ik. Ik vind het leuk om hem te combineren met monochroom kleuren, maar eigenlijk past hij overal goed bij!

horloge rosé goud

9

Ook mijn vriend heeft door dat ik van rosé houd. Allereerst kreeg ik van Sinterklaas van hem prachtige oorbellen (“nee Anna, we geven elkaar niks voor Sinterklaas”) en toen kreeg ik voor kerst ook nog eens een prachtige armband die daar goed bij past! Ja ja, ik word zeker verwend :-)!

5

7

En zoals in mijn laatste blog ook al te zien was: ik heb zelfs schoenen gekocht met een rosé-kleurig detail. Het zijn echte frisse lenteschoentjes waarmee je een (donkere) outfit kan opfleuren. Ook kun je zo van je outfit een geheel maken, omdat je de rosé kleurige details laat terugkomen in je schoenen!

Verder heb ik al weer een paar leuke dingetjes gespot bij de H&M die ik in de toekomst vast en zeker zal kopen. Ik vind rosé goud een leuk en chic alternatief voor goud of zilver en denk ook niet dat het snel uit de mode zal gaan. Zijn jullie ook al fan van rosé goud? Laat het me weten wat ik ben erg benieuwd :-)!

Mandje | Hema
Horloge | ModeMusthaves
Oorbellen | Anny van Buul
Armband | Fossil
Schoenen | H&M

ANNA

Een 21 jarige online editor met een kleine lipstick verslaving én een grote voorliefde voor thee. Schrijft over haar vele interesses zoals beauty en fashion, maar ook gadgets en reizen!

More Posts - Twitter - Facebook

7 Comments

 1. Carmen | LifeLoveAnxiety maart 25, 2015

  Ik hou ook echt van rosé goud. Als ik sieraden zie, kijk ik eerst of ze ook rosé gouden varianten hebben, het is gewoon zo mooi!

  Beantwoorden
  • Anna maart 25, 2015

   Echt he! Tegenwoordig wil ik echt alles in rosé goud hebben!

   Beantwoorden
 2. Juliet maart 25, 2015

  Ik vind rosé goud ook echt heel erg mooi, helaas staat het echt heel vreemd bij mijn huid.. Bij anderen vind ik het wel echt prachtig!

  Beantwoorden
  • Anna maart 25, 2015

   Oh, dat is echt super balen zeg :(

   Beantwoorden
 3. Sophie maart 25, 2015

  Dat mandje is echt leuk net als die geweldig mooie armband!

  Beantwoorden
 4. happygirl maart 26, 2015

  Rosé goud vind ik ook een prachtige kleur!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *