Hunkemöller Shoplog

Telkens als ik langs de Hunkemöller loop zie ik zoveel leuke items binnen liggen. Bikini’s, lingerie, playsuits, noem het maar op! Toen ik kreeg aangeboden om iets leuks uit te zoeken bij Hunkemöller zei ik dan natuurlijk ook volmondig ja. Het besef dat ik dan ook daadwerkelijk een keuze moest maken uit al deze leuke items kwam dan ook iets later, toen ik met het ene dilemma na de andere kwam. Gelukkig ben ik eruit gekomen, en heb ik twee super toffe items. Kijk je mee?

Allereerst viel mijn oog op deze prachtige playsuit. Het was een hel om hem een beetje fatsoenlijk te fatsoeneren, maar ik hoop dat je een beetje een idee krijgt van hoe hij er uit ziet. Hij is zwart (woah!) en je maakt hem aan de voorkant vast met een drukkertje. Maar wat deze playsuit zo speciaal maakt is de achterkant! Hij zit echt heerlijk als een pyjama, maar toch zie je er stijlvol uit. Straks in de zomer zal deze playsuit echt mijn to-go outfit worden denk ik zo!

Het enige probleem waar ik een beetje mee worstel is wat voor soort bh ik hieronder aan trek. #freetheboobies zie ik namelijk niet zo zitten, maar een bh is weer niet mooi aan de achterkant. Een plak-bh heb ik nog nooit geprobeerd, maar ik denk dat ik daar maar eens een poging aan moet gaan wagen…

Daarnaast nam ik ook een kijkje in de lingerie sectie, en besloot ik om voor een zwarte bh te gaan. Mijn andere zwarte bh is namelijk kapot, en het is altijd handig om een bh te hebben die helemaal effen zwart is. Uiteindelijk kwam ik uit bij deze bh met kant aan de bovenkant.

Al deze items zijn uiteraard te vinden op de Hunkemöller website, maar kijk zeker eventjes rond voor andere leuke spullen! Zelf blijf ik maar naar de bikini’s van de nieuwe Sylvie lijn kijken, en denk ik dat ik er binnenkort maar eentje ga bestellen! Wel vind ik het super leuk om te horen wat je van mijn geshopte items vindt, dus laat zeker eventjes een reactie achter!

ANNA

Een 21 jarige online editor met een kleine lipstick verslaving én een grote voorliefde voor thee. Schrijft over haar vele interesses zoals beauty en fashion, maar ook gadgets en reizen!

More Posts - Twitter - Facebook

2 Comments

  1. Kelly mei 18, 2016

    Toffe items! Ik ben zelf geen fan van plakbeha’s (geven net zo weinig steun als geen beha en zitten ook onwijs vervelend), vind het ook altijd lastig met dat soort dingen!

    Beantwoorden
  2. Loïs' Blog mei 25, 2016

    Ja, met zulke items is het lastig welke bh je moet dragen. Ik heb zelf ook nog nooit een plak bh geprobeerd, maar het lijkt me wel de beste oplossing. Liefs

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *