NEW IN: CHOKERS

choker ketting
De laatste tijd vliegen de trends je om de oren en hoewel ik sommige trends echt niet snap (lees: flared jeans), zijn er ook trends waar ik helemaal blij van word. Een van deze trends zijn de choker kettingen! Vroeger had ik altijd al een tattoo choker, en ik ben zo blij dat ze weer terug zijn. Vandaag laat ik jullie 3 nieuwe chokers zijn waar ik helemaal verliefd op ben geworden, en ze zijn ook nog eens super betaalbaar!

Allereerst deze coin choker. Stiekem is deze een beetje mijn favoriet van de drie. Hij is redelijk subtiel, maar ik vind mij outfit niet meer compleet zonder deze ketting. De ketting heeft aan de achterkant een verstelbare sluiting, dus je kan hem zo strak of los doen als je zelf wilt.

choker ketting

Daarnaast was ik ook super benieuwd naar deze double layer choker. Ook deze is redelijk subtiel, maar ook super tof! En deze heeft ook een verstelbare sluiting, en  kost maar €5,-! De kwaliteit van deze chokers zijn trouwens ook goed.  De touwtjes voelen stevig aan, en niet alsof hij elk moment kan breken als je er maar een beetje aan trekt.

choker ketting

Binnen de chokers heb je ook nog verschillende trends, en eentje daarvan is de velvet choker. Deze is verkrijgbaar in verschillende diktes, van 1 cm tot 5 cm. Omdat ik mijn chokers (zoals je waarschijnlijk al hebt gezien) een beetje subtiel wil houden, koos ik voor de 1cm. In het begin was ik bang dat dit misschien een beetje te klein zou zijn, maar eerlijk gezegd vind ik dit de perfecte dikte!

Ik ben super blij met mijn nieuwe chokers en er is geen dag voorbij gegaan dat ik ze niet gedragen heb. Wat vinden jullie van de choker trend?

ANNA

Een 21 jarige online editor met een kleine lipstick verslaving én een grote voorliefde voor thee. Schrijft over haar vele interesses zoals beauty en fashion, maar ook gadgets en reizen!

More Posts - Twitter - Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *