Catrice Ultimate Stay Lipsticks!

ultimate stay catrice lipstick

Voor de herfst was ik echt op zoek naar dè perfecte herfstkleur. Je weet wel, die mooie donkerrode kleur die iedereen nu aan het rocken is, maar dan het liefst wel budget. Helaas vond ik deze niet, maar nam ik deze twee Catrice Ultimate Stay lipsticks mee naar huis die toch wel een beetje in de buurt kwamen. Kijk je mee? 

5

De lipsticks zijn er in 12 verschillende kleurtjes, waarvan ik de Plum & Bass en PassionRed meenam. De verpakking is erg simpel: ze zitten in een ronde, zwarte huls.

7

Afijn, de kleur die mijn aandacht trok was de Plum & Base. Niet het donkerrood waar ik naar op zoek was, maar wel een mooie donkere kersenkleur. Ook toen ik hem in de winkel swatchte op mijn hand was ik aangenaam verrast over deze warme, kersenkleurige lipstick. Op de foto en in het echt ziet hij er een stuk lichter uit dan dat hij in werkelijkheid is, waar ik stiekem al op gehoopt had.

6

Van de PassionRed was er helaas geen tester dus heb ik hem op de gok meegenomen. Dit was helaas niet het beste idee, want persoonlijk vind ik de kleur erg anders als op de sticker. Begrijp me niet verkeerd: PassionRed is een prachtige rode kleur, maar ik had gehoopt dat hij donkerder zou zijn in plaats van felrood. In tegenstelling tot de Plum & Bass is deze (helaas) niet donkerder dan dat hij eruit ziet. 

9Uiteraard ook nog eventjes een swatch van de kleurtjes. Links zie je PassionRed en rechts zie je Plum & Bass

8

De kwaliteit van de lipsticks is erg goed! Ze zijn erg romig en super gepigmenteerd. Ook zit er een mooie glans op de lipsticks. Of ze ook echt hun ‘Ultimate Stay’ naam nakomen? Jazeker. De lipsticks komen de dag goed door en ook een maaltijd overleven ze, al is eventjes bijwerken natuurlijk nooit een slecht idee.

De Catrice Ultimate Stay lipsticks zijn te koop bij o.a. Trekpleister en Kruidvat en kosten €4,99 per stuk. 

ANNA

Een 21 jarige online editor met een kleine lipstick verslaving én een grote voorliefde voor thee. Schrijft over haar vele interesses zoals beauty en fashion, maar ook gadgets en reizen!

More Posts - Twitter - Facebook

7 Comments

 1. Chelsey oktober 16, 2015

  Plum & Base vind ik erg mooi! Als je opzoek bent naar een mooie, donkerrode kleur, moet je zeker even bij de lipsticks kijken van de Hema. Daar kocht ik vorig jaar ook een super mooie donkerrode kleur, namelijk nummer 15 (volgens mij) van de Moisturising lijn. Echt een aanrader en hij is maar €3,00! x

  Beantwoorden
  • Anna oktober 16, 2015

   Super bedankt voor de tip! Ik ga zeker even een kijkje nemen <3!

   Beantwoorden
 2. Moniek oktober 16, 2015

  Toevallig gisteren gekeken bij deze lipsticks, toen niet meegenomen. Misschien toch maar even terug naar de kruidvat! Het zijn hele mooie kleurtjes en ze staan je goed!

  Beantwoorden
  • Anna oktober 16, 2015

   Dankjewel! Ik moet zeggen dat ik ze super fijn vind. Ik weet niet of je een Trekpleister in de buurt hebt, maar daar zag ik dat ze 2 voor €5,- waren (en deze is 5 per stuk!)

   Beantwoorden
 3. thebeautyblognl oktober 16, 2015

  Mooie kleurtjes!

  Beantwoorden
 4. Lindsey Beljaars oktober 16, 2015

  Ik heb Plum&Base en ik vind die echt heel erg mooi!

  Beantwoorden
 5. Astrid december 16, 2015

  Zo mooi! Passion red is echt een van mijn meest gebruikte kleuren, een heel natuurlijke rood ofzo :) Staat je prachtig iig!

  x

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *