Super Handige ‘Beauty Hacks’!

eye-shadow-754043_1920We zijn allemaal gek op beauty, maar soms kan het ook echt een struggle zijn. Bijvoorbeeld wanneer je al honderd keer je eyeliner opnieuw hebt aangebracht omdat hij maar niet zit zoals het moet. Daarom heb ik voor jullie een paar ‘beauty hacks’ op een rijtje gezet, gewoon om het leven wat makkelijker te maken! Misschien ken je er al een paar, maar ik wil ze toch delen voor degene die ze nog niet kennen. Hopelijk kun je er iets mee!

EIGENWIJZE EYELINER
Allereerst het eyeliner probleem. Lukt het nou echt niet om je eyeliner enigszins goed te krijgen of om ze aan beide kanten gelijk te krijgen, gebruik dan plakband! Plak een stukje plakband aan de buitenkant van je oog, in de richting van het einde van je wenkbrauw. Zo kun je een strakke lijn trekken èn zijn ze aan allebei de kanten gelijk, geniaal!

GEEN EYELINER
Is je eyeliner op en heb je geen tijd om gauw een nieuwe te gaan halen? Dan kun je ook je mascara gebruiken als eyeliner! Pak een klein kwastje en veeg hem langs je mascara borstel. Uiteraard moet je wel een paar laagjes aanbrengen, maar voilà: je kunt weer eventjes vooruit!

MATTE LIPSTICK
Om van elke lipstick een matte lipstick te maken heb je alleen maar wat gezichtspoeder nodig! Breng wat poeder aan op een kwastje en dep deze op je lippen. Hierdoor wordt elke vorm van glinster geabsorbeerd en heb je een matte lipstick!

BOBBY PINS
Een veel gemaakte fout bij het gebruiken van Bobby Pins (haarspeldjes) is dat ze op zijn kop gebruikt worden! Je hebt namelijk een platte kant en een bobbelige kant, en het is de bedoeling dat je de bobbelige kant als onderkant gebruikt. Dus blijven jouw speldjes nooit zo goed zitten, dan kan het zijn dat je ze verkeerd om in doet!

NAGELLAK DROGEN
Als ik iets haat, dan is het wel wachten op het drogen van mijn nagellak. Op een of andere manier kan ik namelijk nóóit stilzitten als mijn nagellak moet drogen. Een manier om je nagellak sneller te laten drogen is om ze in een glas water te dippen. Echt waar!

FOUNDATION KLEUR
Ben je op zoek naar de juiste kleur foundation? Test hem dan in je nek in plaats van op je gezicht! Door zonlicht of breakouts verkleurd je gezicht kan het zijn dat je foundation wel past bij je gezicht maar niet bij je nek en borst. Daarom kun je hem beter testen in je nek, dan weet je zeker dat de kleur past bij de rest van je lichaam!

Weet jij nog een handige beauty hack? 

ANNA

Een 21 jarige online editor met een kleine lipstick verslaving én een grote voorliefde voor thee. Schrijft over haar vele interesses zoals beauty en fashion, maar ook gadgets en reizen!

More Posts - Twitter - Facebook

6 Comments

 1. Fleur Sophia november 2, 2015

  Haha dat van die bobby pins wist ik serieus nog niet! Handig!

  Beantwoorden
  • Anna november 2, 2015

   Haha ik kwam hier ook pas heel laat achter! Maar je merkt het verschil echt!

   Beantwoorden
 2. Chelsey november 2, 2015

  Handig! Een aantal hiervan kon ik al, maar dat van de nagellak nog niet. Ga ik vanavond meteen uitproberen!

  Beantwoorden
 3. Lindsey Beljaars november 2, 2015

  Hihi kende de meeste beautyhacks al. Die van de nagellak ook, maar ik vind hem zelf niet werken eerlijk gezegd.

  Beantwoorden
  • Anna november 2, 2015

   Oh echt waar? Ik vind het juist wel werken. Misschien dat het bij sommige lakjes beter werkt als andere.

   Beantwoorden
 4. Kelly november 2, 2015

  Leuke tips! Vooral die van matte lippen ken ik goed.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *