Mijn redder in nood: de CHI tang!

4Mijn grootste nachtmerrie kwam uit: de stijltang ging stuk op het moment dat ik hem nodig uit. En aangezien ik mijn stijltang iedere dag gebruik – dat is niet goed, ik weet het – was dit een GROOT probleem. Gelukkig delen mijn moeder en ik deze stijltang behoefte en besloten we om samen een nieuwe aan te schaffen.

Het idee was dat we dezelfde stijltang zouden kopen als we al hadden – namelijk van BioSilk – maar zoals je aan de titel al kan lezen is dit niet helemaal gelukt.. We besloten dat we wel eens een goede investering in onszelf konden doen en we kochten een CHI tang! And it is bloody amazing!

chi tang

Zelf had ik al hèèl veel goede dingen over de CHI tang gehoord. “Mijn haren waren na 5 dagen nog steeds stijl!” had een vriendin mij wel eens verteld. Ik hoef je dus niet te vertellen dat ik erg hoge verwachtingen had van deze stijltang! Om maar eventjes heel eerlijk te zijn: ik was mijn haren om de dag en dus never dat ik ga uitproberen of deze stijltang na 5 dagen nog steeds een goed effect heeft. Mààr, als ik bij mijn vriend blijf slapen dan kan ik zeker bevestigen dat mijn haren de volgende dag nog steeds stijl zijn!

Dit was de enige kleur die ze van de CHI tang hadden en is nou niet precies mijn smaak, maar de vrouw achter de kassa verzekerde ons dat dit een erg gewild model was. Maar hey, ik heb de CHI tang nodig voor mijn haren te stijlen en het kan me eerlijk gezegd niet zoveel schelen of hij nu zwart is of pimpelpaars!

chi tang

Now, let’s get to the facts. Bij deze CHI tang kun je gèèn temperatuur instellen, maar persoonlijk vind ik dit helemaal geen probleem. Binnen een paar seconden is hij op temperatuur – ik gok dat dit zo’n 180 graden is – wat voor mijn haar perfect is. Bij andere stijltangen had ik nog wel eens dat ik meerdere malen over een plukje haar heen ging voordat hij helemaal stijl was, maar bij de CHI tang is dit helemaal niet nodig. Èèn maal rustig over je pluk haar heen gaan is meer als voldoende om hem stijl te krijgen!

1Op de foto links zie je mijn haar nà het wassen en vòòr het stijlen, op de foto rechts zie je mijn haar nà het stijlen. 

Eigenlijk ben ik alleen maar positief over deze stijltang en vind ik het zeker het geld waard. Misschien is dit een beetje oneerlijk aangezien ik maar de helft betaald heb, maar omdat ik hem elke dag gebruik vind ik het fijn dat ik er eentje van goede kwaliteit heb, zodat mijn haar het minst mogelijk beschadigt wordt!

De CHI Tang kost €99 en is verkrijgbaar bij o.a. Douglas.

YOU MIGHT ALSO LIKE:

ANNA

Een 21 jarige online editor met een kleine lipstick verslaving én een grote voorliefde voor thee. Schrijft over haar vele interesses zoals beauty en fashion, maar ook gadgets en reizen!

More Posts - Twitter - Facebook

YOU MIGHT ALSO LIKE:

5 Comments

 1. thebeautyblognl oktober 9, 2015

  i love CHI! gave tang!

  Beantwoorden
 2. Fleur Sophia oktober 9, 2015

  Oh wauw, wat ziet je haar er mooi gezond en glanzend uit! Ik heb zelf ook een CHI tang en vind het een geweldig ding!

  Beantwoorden
 3. Fleur oktober 9, 2015

  Wat een prachtige tang ( qua uiterlijk en ook qua resultaat). Ik snap dat je er erg blij mee bent! :)

  Beantwoorden
 4. J.Schoonbeek juni 29, 2016

  Mijn kleindochter heeft slechte ervaring met de CHI stijltang na enkele keren gebruik
  ontstond spontaan kortsluiting erg snel voor een toch wel prijzig apparaat.
  En zoals je kunt raden geen papieren meer te vinden dus is de garantie ook niet te claimen zijn,

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *