L’Oréal Color Riche | Review

9

Afgelopen zaterdag liep ik met volle moed de Kruidvat binnen: alles van L’Oreal was 1+1 gratis en ik wilde toch graag mijn favoriete lipstick opnieuw inslaan. Na lang zoeken vond ik nog de allerlaatste lipstick die ik wilde hebben, en begon de moeilijke keuze naar welke nieuwe lipstick ik mee zou nemen. Ik hoorde mijn vriend denken ‘jezus mens, kies gewoon een kleurtje’, en na lang denken deed ik dit ook maar. Ik liep uiteindelijk de winkel uit met de Color Riche Rose Creme (mijn favoriet) en de Color Riche Beige Á Nu. 

12

6

Allereerst de Color Riche Rose Crème. Op het eerste gezicht had ik deze lipstick niet eens herkend, omdat de kleur op de achterkant van de lipstick anders is dan die op mijn andere Color Riche (heel vreemd dus). Maar gelukkig bleek het wel dezelfde kleur te zijn! Wat ik zo fijn vind aan deze lipstick is dat als je hem 1 laagje aanbrengt hij al mooi is en door meerdere laagjes wordt hij wat donkerder.

13

De verpakking van deze lipsticks vind ik trouwens ook heel gaaf. Door de gouden verpakking zien ze er heel chic uit. Zowel op de bovenkant als onderkant staat de nummer van de kleur, wat dus erg handig is.

7

10

Daarna koos ik uit voor de Color Riche Beige Á Nu. Ik wilde eigenlijk al een tijdje een bruinachtige lipstick en heb hem toch maar meegenomen. En wat ik ben ik blij! Hij is echt werkelijk waar prachtig. Omdat ik lichte lippen heb van mijzelf zie je hem best goed en maakt hij mijn lippen wat donkerder. Deze lipstick zou wel eens de Rose Crème van zijn troon kunnen slaan.

11

De lipstick is echter mooier als je net als mij lichte lippen hebt. Mijn moeder vond hem namelijk ook prachtig, maar toen zij hem opdeed zag je hem niet zo goed. Dit komt omdat haar lippen een stuk donkerder zijn. Desondanks zag het er natuurlijk wel gewoon mooi uit :-)

De L’Oreal Color Riche zijn beide 14,99 per stuk. 

ANNA

Een 21 jarige online editor met een kleine lipstick verslaving én een grote voorliefde voor thee. Schrijft over haar vele interesses zoals beauty en fashion, maar ook gadgets en reizen!

More Posts - Twitter - Facebook

7 Comments

 1. Jammer dat je het niet even op je lippen laat zien!

  Beantwoorden
  • Anna juni 4, 2015

   Ik weet het! Helaas sta ik liever achter dan voor de camera 😉

   Beantwoorden
 2. alexa juni 5, 2015

  zien er goed it ben wel benieuwd hoe ze je staan!

  Beantwoorden
 3. Nesrin juni 7, 2015

  Ik ben benieuwd hoe het op je lippen staat. De rose ziet er goed uit.

  Beantwoorden
 4. Melissa juni 13, 2015

  Wat een mooie lipsticks!

  Beantwoorden
 5. Cynthia juni 14, 2015

  Mooie kleuren! Ik wil zelf de kleur Mon Jules, maar ik wacht nog even tot ze in de aanbieding zijn bij de drogisterijen haha

  Beantwoorden
 6. Loes augustus 25, 2015

  Oh wauw wat een super leuke kleuren.
  En stiekem ben ik misschien nog wel verliefder op de verpakking!
  Super luxe.

  Liefs Loes

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *