L’Oreal Color Riche: Érotique

5

De L’Oreal Color Riche lipsticks zijn waarschijnlijk mijn all-time favorite lipsticks. Al tijden zit ik te twijfelen of ik mijn eerste MAC lipstick aan moet schaffen (Whirl, Mehr?), maar de prijs houdt mij toch een beetje tegen. Toen zag ik dat de Color Riche bij de Trekpleister nu maar €10,- waren, en als er twee dingen zijn die ik niet kan weerstaan dan zijn het wel lipsticks en kortingen! Ik nam uiteindelijk nummer 640 meer naar huis, Érotique.

0

Alleen de naam klinkt al spannend, maar ik was erg benieuwd naar deze kleur! Hij ziet eruit als een mooie bruin/roze kleur. Ik heb al nummer 630 – Beige A Nu – van deze collectie en ik was bang dat ze een beetje hetzelfde zouden zijn, maar Beige A Nu neigt een stuk meer naar bruin terwijl Érotique een roze ondertoon heeft.

01

Zoals alle andere lipsticks van de Color Riche collectie is ook deze lipstick super gepigmenteerd en erg romig. Je breng hem makkelijk aan  op de lippen en hij voelt niet vervelend. Érotique is een bruine kleur met een roze ondertoon en ik vind hem helemaal geweldig! Het is precies de kleur die ik gehoopt had: mooi bruin/roze en niet te licht!

4

Ook over deze L’Oreal Color Riche lipstick ben ik weer super tevreden en zal hij aan mijn rijtje favorieten lipsticks toegevoegd worden. Het is een prachtige kleur om je lippen dàt beetje extra te geven, maar het is een prima kleur om elke dag te dragen.

Wat vinden jullie van Érotique? 

ANNA

Een 21 jarige online editor met een kleine lipstick verslaving én een grote voorliefde voor thee. Schrijft over haar vele interesses zoals beauty en fashion, maar ook gadgets en reizen!

More Posts - Twitter - Facebook

8 Comments

 1. thebeautyblognl november 27, 2015

  een mooie kleur inderdaad! x

  Beantwoorden
 2. Lesley november 27, 2015

  Prachtige kleur! Fijn ook he als iets precies uitpakt zoals je gehoopt had :-)

  Beantwoorden
 3. Fleur Sophia november 27, 2015

  Wat een mooi kleurtje! Perfect ook om elke dag te dragen lijkt me!

  Beantwoorden
 4. Jamey - Beauty Unboxing november 27, 2015

  Prachtige kleur! Staat je heel mooi en chique

  Beantwoorden
 5. Lindsey Beljaars november 27, 2015

  Wat een prachtige kleur!

  Beantwoorden
 6. Rilana november 28, 2015

  Wat een ontzettend mooie kleur!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *