HEMA Nep nagels + Nagellak

3

Helaas heeft God mij niet gezegend met mooie en sterke nagels, maar moet ik als ik mooie nagels wil hebben toch echt geloven aan nep nagels. Om nou echt gel nagels of iets dergelijks te laten zetten vind ik dan weer niet zo praktisch – ik ben namelijk ontzettend onhandig met lange nagels – dus een goedkoop doosje  nep nagels zijn altijd een uitkomst voor mij. Elke keer probeer ik weer een nieuw merk uit (in de hoop dat ze langer dan 1 dag blijven zitten, op een of andere manier lukt dat bij mij nòòit!), en vandaag kies ik voor deze nep nagels van de HEMA!

Wat allereerst echt super fijn is aan deze nagels is dat je ze niet meer hoeft te vijlen! Ze zijn namelijk al super mooi van vorm en glad. Ook vind ik het veel fijner als je nagels met lijm op moet plakken, want laten we eerlijk wezen: nagels die al een plaklaagje hebben zijn 9 van de 10 keer bagger!

Mijn verachtingen van deze nagels voor €6,- waren eerlijk gezegd niet heel hoog, maar wauw: wat ben ik verrast door deze nagels! In een week tijd ben ik maar één nagel verloren – de pink – en heb ik die gewoon makkelijk terug geplakt met een beetje lijm. Daaraast heb ik heel veel complimentjes gehad op mijn nagels en geloofde niemand dat ze van de HEMA waren! Na deze week heb ik ze er zelf afgehaald omdat ik ze een beetje beu was, maar ik zou ze gewoon opnieuw kunnen gebruiken!

4

Misschien had ik wel een geluksdoosje, maar ik ga voortaan alleen maar voor deze HEMA nagels! Ze zijn echt veel beter dan elk andere nep nagel die ik heb geprobeerd, en ze zijn nog goedkoper ook! Naast deze nam ik dit mooie kleurtje mee naar huis in de uitverkoop. Het is een mooie donkerrode kleur – perfect voor de kerst! De nagels zijn super makkelijk te lakken (nog een voordeel aan nep nagels) en als je de lak eraf haalt zien je nagels er gewoon weer uit als nieuw. Ik ben helemaal happy met deze nep nagels!

Oh, en mag ik een halleluja voor het feit dat nepnagels lakken zó veel makkelijker is dan je eigen nagels lakken!!!

Gebruiken jullie wel eens nepnagels?

YOU MIGHT ALSO LIKE:

ANNA

Een 21 jarige online editor met een kleine lipstick verslaving én een grote voorliefde voor thee. Schrijft over haar vele interesses zoals beauty en fashion, maar ook gadgets en reizen!

More Posts - Twitter - Facebook

YOU MIGHT ALSO LIKE:

4 Comments

 1. Denise december 14, 2015

  Ah super mooi! :-)

  Beantwoorden
 2. Fleur Sophia december 14, 2015

  Ik heb vaker gehoord dat de nepnagels van HEMA goed zijn, dus nu ben ik stiekem wel heel benieuwd geworden, haha!

  Beantwoorden
 3. Lindsey juli 24, 2016

  Welke nagels van de Hema zijn het de oval met french manicure of de normale oval’s?
  Erg mooi

  Beantwoorden
  • ANNA juli 28, 2016

   Dit zijn de oval nagel’s met french manicure!

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *