Essence Adventskalender 2015

1Op pakjesavond kreeg ik van mijn lieve moeder deze super leuke Adventskalender van Essence! Omdat het al 5 december was mocht ik dus al 5 vakjes openmaken, en kwam ik er tot mijn verbazing achter dat er alleen maar nagellakjes in zaten. Geen paniek, maar de Essence Adventskalender van 2015 zit dus vol met nagelproducten! Ikzelf vind dit stiekem best leuk, want ik heb laatst  heel veel nagellakjes weg gegooid die niet meer goed waren of het überhaupt nooit goed deden! 

Voor degene die deze kalender zelf hebben of willen kopen ga ik natuurlijk niet verklappen wat er precies allemaal inzit, maar ik wil je wel een beetje een indicatie geven van wat je kunt verwachten. Er zitten dus allerlei leuke nagellak kleurtjes in, maar ook zitten er andere leuke producten in. Bijvoorbeeld bij dag 5 zat er een ombre top coat in, super leuk! Ik heb hem nog niet uitgeprobeerd maar ik ben erg benieuwd of het goed werkt… To be continued! 

2

Het leuke aan Adventskalenders vind ik dat je eigenlijk elke dag een cadeautje krijgt! Natuurlijk moet je wel een beetje wilskracht hebben om ze niet allemaal in één keer open te maken, maar zelf vind ik dit helemaal niet leuk. Elke dag krijg je naast een cadeautje ook nog eens een leuke quote om je ochtend goed te beginnen! Ik vind deze Essence Adventskalender echt super leuk!

Wat vinden jullie van de Essence Adventskalender 2015?

ANNA

Een 21 jarige online editor met een kleine lipstick verslaving én een grote voorliefde voor thee. Schrijft over haar vele interesses zoals beauty en fashion, maar ook gadgets en reizen!

More Posts - Twitter - Facebook

4 Comments

 1. Rilana december 7, 2015

  Super leuk! Ik twijfelde heel erg of ik hem ook zou kopen, en nu twijfel ik nog meer want ik zie hem steeds staan in de winkel haha.. zo lastig!

  Beantwoorden
 2. Bettie december 7, 2015

  Super leuk dat je deze adventskalender hebt gekregen! Ik heb spijt dat ik hem niet heb gekocht.

  Beantwoorden
  • Anna december 10, 2015

   Haha het is nooit te laat om hem alsnog te kopen :)! Mag je er gelijk veel open maken!

   Beantwoorden
 3. Nina Simplynspecial december 11, 2015

  Ik heb deze al eens vaker gezien, vind ‘m heel tof. Ik heb ook een adventskalender, maar dan van Balea. Het eerste wat ik denk als ik wakker word is; jeej, nieuw vakje openmaken hihi.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *