Hello Christmas – MAC Wishlist

MAC wishlist

Een hele tijd geleden kreeg ik mijn allereerste MAC lipstick – Mehr – voor Sinterklaas. Ik was verliefd op het product, van de verpakking tot de textuur, maar heb daarna nooit meer een MAC product aangeschaft. Want ondanks dat ik de producten echt prachtig vind, houdt de prijs me toch wel een beetje tegen… Maar toen kwam het goede nieuws van Douglas: 20% korting op het hele MAC assortiment! Hieronder vind je mijn MAC wishlist, waarvan ik er op dit moment waarschijnlijk  al een paar heb aangeschaft!

SOFT & GENTLE

Deze highlighter staat echt al jaren op nummer 1 op mijn Mac wishlist. Ik heb hem al bij menig blogger voorbij zien komen, en ik vind hem zó mooi! Omdat hij nu in de sale is, en omdat collega Simone mij overtuigt heeft, weet ik zeker dat ik deze in ieder geval ga aanschaffen!

VELVET TEDDY

Zoals ik hierboven al zei heb ik de lipstick Mehr al in mijn collectie. Deze kleur is prachtig, maar ik vind hem net iets té voor dagelijks gebruik. Daarom ben ik nog op zoek naar een mooie nude kleur die ik wat vaker op zou kunnen. Ik twijfel nog tussen een paar kleurtjes, zoals Faux of Taupe, maar ik denk dat Velvet Teddy echt perfect zou zijn!

DUSKY ROSE

Als je het mij vraagt is dit echt het perfecte oogschaduw pallette. Ieder kleurtje is werkelijk prachtig! Ik ben zelf niet zo’n fan van uitbundige oogschaduw kleuren, dus deze nude kleurtjes zijn echt op mijn lijf geschreven. Doordat er zowel wat lichte als donkere kleuren in zitten, heb je met dit pallete echt alles wat je nodig hebt om een mooie look te creëren.

STUDIO FIX FLUID

Foundations zijn echt een hit or miss bij mij, en ik vind het super lastig om een goede foundation te vinden die niet te dik is, maar wel goed dekt. Ik heb van meerdere mensen gehoord dat de foundations van MAC een aanrader is, dus wellicht dat ik deze eens ga proberen! De Studio Six Fluid heeft namelijk een medium dekking die goed op te bouwen is: perfect!

WHIRL

Ik kan echt niet uitdrukken hoe mooi ik de kleur van Whirl vind. De enige reden waarom ik deze lipstick nog niet heb aangeschaft, is omdat ik denk dat hij op mijn lippen heel erg op Mehr zal lijken. Toch krijg ik deze kleur maar niet uit mijn hoofd, en wil ik hem zó graag aanschaffen en uitproberen!

LASH WIMPERS

Eerlijk gezegd ben ik helemaal geen fake lashes girl, maar omdat mijn eigen wimpers redelijk kort zijn, zou ik het best een keer willen proberen. Misschien voor een avondje uit bijvoorbeeld… Mocht er iemand al ervaring hebben met de wimpers van MAC, dan hoor ik het graag! Ik ben namelijk al snel bang dat nep wimpers er zo goedkoop uit zien…

Dit artikel is (helaas!) niet gesponsord door Douglas, maar ik wilde deze fantastische aanbieding toch eventjes met jullie delen! Je krijgt nog tot en met volgende week woensdag 20% korting op alles van MAC!

ANNA

Een 21 jarige online editor met een kleine lipstick verslaving én een grote voorliefde voor thee. Schrijft over haar vele interesses zoals beauty en fashion, maar ook gadgets en reizen!

More Posts - Twitter - Facebook

4 Comments

 1. Jorinde december 22, 2017

  Oeeehh, leuke wishlist! Soft & Gentle staat ook echt op mijn lijstje. 20% korting is wel heel verleidelijk, ja!

  Beantwoorden
 2. Simone december 22, 2017

  Jaaaaa zo leuk allemaal! Ik zeg: alles aanschaffen. Mocht je dat toch niet doen: dan in ieder geval Soft & Gentle!

  Beantwoorden
 3. Rosita Elise december 22, 2017

  Zo mooi! En ik heb ook bijna alle producten van MAC die in dit lijstje staan! Velvet teddy is echt mijn go-to lipstick! PRACHTIG is die! <3 Daar over gesproken hij is bijna op (1 van de 3 die ik nog heb liggen); die 20% korting ga ik nog even in de gaten houden!

  LIEFS

  Beantwoorden
 4. Teddy december 23, 2017

  Wat een mooie producten allemaal!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *