BeYu Hydro Star Volume Lipstick

11

Zoals jullie weten was ik al tijden op zoek naar dè perfecte herfst lipstick. Ik had van de Douglas nog een €5,- cheque die afliep, dus ik moèst iets kopen. Ik heb heel de winkel rond gestruind maar kon niets vinden, totdat ik in het naar buiten lopen op deze lipstick stuitte. Een prachtige kleur – in mijn ogen iets bruiner als dat ik wilde – maar bijna precies wat ik zocht. Dus nam ik deze BeYu Hydro Star Volume Lipstick mee, in de hoop dat het een succes zou zijn…

10

Ik heb nog geen enkele lipstick van BeYu dus was allereerst erg benieuwd naar het merk. De verpakking vind ik erg mooi: hij zit in een zilveren huls en voelt er chic aan. Ook de lipstick is prachtig van kleur en iets roder dan wat de verpakking doet lijken – Yes! Het is echter niet het geval dat deze lipstick je Kylie Jenner lippen geeft, want van het ‘volume’ effect heb ik nog niets gemerkt. Op de lipstick staat overigens geen naam, er staat alleen het nummer 382, maar volgens de BeYu site heet deze lipstick ‘Hot Cherry’.

12Hier zie je de lipstick op mijn lippen, in het echt is hij iets donkerder dan op de foto!

De lipstick is van erg goede kwaliteit en is lekker romig. Ook de pigmentatie is erg goed! De lipstick blijft ongeveer 3-4 uur zitten, maar na een maaltijd zou ik hem wel eventjes bijwerken. Overigens staat er op de verpakking dat het een Exclusive Lipstick is, dus ik heb geen idee voor hoe lang hij verkrijgbaar is. Ondanks het feit dat deze lipstick je lippen geen volume geeft (deze bijkomstigheid had ik in de winkel ook helemaal niet gezien) ben ik super tevreden over de lipstick èn over de kleur!

De Beyu Hydro Star Volume Lipstick is €11,99 en verkrijgbaar bij Douglas

ANNA

Een 21 jarige online editor met een kleine lipstick verslaving én een grote voorliefde voor thee. Schrijft over haar vele interesses zoals beauty en fashion, maar ook gadgets en reizen!

More Posts - Twitter - Facebook

2 Comments

  1. Fleur Sophia oktober 26, 2015

    Oh wauw, wat een mooi berry achtig kleurtje! Hou ik van!

    Beantwoorden
  2. Chelsey oktober 26, 2015

    Ziet er goed uit!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *