Batiste droogshampoo | Review

batiste droogshampoo

Als er een uitvinding is die mijn leven een stuk makkelijker heeft gemaakt, dan is het wel droogshampoo. Soms heb ik echt van die dagen dat vooral mijn kruin heel erg vettig is, maar ik echt geen tijd (en zin) heb om daarvoor mijn haren te wassen. Hiervoor is droogshampoo echt een lifesavor. Eerst gebruikte ik altijd de droogshampoo van Andrélon, maar die viel me toch een beetje tegen. Nadat ik bij vele bloggers en vloggers had gehoord dat de droogshampoo van Batiste erg goed was, moest ik hem uitproberen!

batiste droogshampoo

Allereerst valt me op dat hij echt super lekker ruikt! Sommige droogshampoo’s hebben wel eens een muffe lucht, maar daar heeft deze totaal geen last van. Zodra je de droogshampoo in je haar spuit zie je een witte gloed over je haar heen komen, maar zodra je het in je haar masseert gaat deze gloed gelukkig weg. Naast het feit dat hij perfect is om je haar wat op te frissen, kun je hem ook gebruiken om iets meer volume en textuur in je haar aan te brengen!

batiste droogshampoo

Ook voor de prijs hoef je het niet te laten. Ik had eerlijk gezegd verwacht dat deze droogshampoo wel met een prijskaartje zou komen, maar voor de XXL versie (die ik heb) betaal je bij de Kruidvat €5,89. En believe me, daar doe je heel erg lang mee! Ik gebruik hem al zeker een paar maanden, en ik denk dat hij nog voor minstens de helft vol zit. En wat helemaal handig is: er bestaan ook mini’s van deze droogshampoo! Ideaal om mee te nemen in je tas, of als je binnenkort lekker op vakantie gaat ;-)!

Een ding is zeker, ik ben helemaal fan van deze droogshampoo van Batiste. Hij doet wat hij hoort te doen, ruikt lekker en is gelukkig ook heel betaalbaar. Gebruiken jullie de droogshampoo van Batiste wel eens?

ANNA

Een 21 jarige online editor met een kleine lipstick verslaving én een grote voorliefde voor thee. Schrijft over haar vele interesses zoals beauty en fashion, maar ook gadgets en reizen!

More Posts - Twitter - Facebook

1 Comment

  1. Carola augustus 3, 2016

    Batiste droogshampoo is zo fijn! Zelf gebruik ik Batiste Blush deze vind ik zo lekker ruiken! En je kunt er inderdaad erg lang mee doen!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *